Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Christer Hoel O.
Ikke spesielt lett å kommentere dette bildet, annet enn at jeg har sans for det visuelle innholdet. Man lurer jo litt på hva det er. Etter fargene å dømme ser det varmt ut. Ser ut som om blikket til personen følger den røde linjen innover og til høyre i bildet. Kanskje det er så banalt som en som skal på jobb og venter på bussen i soloppgang :)
Uansett, estetisk tiltalende. Christer
Eli R.
Jeg liker det også! Men du kunne godt ha skrevet litt mer tekst så vi også kan lære og ikke bare skryte :-)
- Eli
Ivar B.
Jeg er veldig enig med første taler. Et bilde som er vanskelig å kommentere ut over at fargene, bevegelsen og skikkelsens antydning gir en flott visuell og estetisk opplevelse. Jeg skal ikke begi meg ut på noen tolkning, men bildet fasinerer og får meg til stoppe opp og fundere. Mvh Ivar
Bente K.
Det er noe mystisk ved dette bildet. Det endrer seg. Personen står i det ene øyeblikket stille mot meg, i neste øyeblikk beveger personen seg fra meg med ryggen til. Fasinerende!
Bente
Tove H.
Ble helt fascinert av dette bildet! Det endrer seg, som Bente nevner. Kan være en statue, (synes jeg ser en sokkel) - men her ser det ut som et lysvesen. Liker farger og glød. Skulle likt å visst hva du har gjort...!
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Ikke helt ulikt dette bilde nr. 327268.
Ditt bilde er litt røffere :-)

StigB
Stig S.
Levende bilde, småtøft, flotte toner. Ville gjerne hatt litt mer flate, synes det blir litt knapt her. Bra!

--stig--
Lars-Anders M.

Meget godt. Jeg er imponert over dette bilde.
mvh
LAM
Erik J.
Dette har både psyke og bevegelse i seg som fasinerer sterkt. En super effekt som ville stått seg godt i mange fargeversjoner. Jeg syns kanskje denne ble litt varm i forhold til hvordan jeg oppfatter innholdet i bildet, men for all del, gir dette rom for langt fler tolkninger enn min..
Avsluttet .
Enig med første taler, vanskelig å kommentere. Men jeg synes bildet har knall fine farger til bevegelsene.

Mvh
Geir
Thorfinn B.
Takk for kommentarer.

Eli og Tove:
Ca 1/2 sekund lukkertid, håndholdt med litt bevegelse av kameraet under opptaket. Fargen på bildet skyldes natt/kvelds-opptak der det varme lyset kommer fra gatelys.

:-)
John B.
Hei
Et makalaust bilde dette her...også et veldig godt eksempel på at foto kan være rene skjære kunsten, for det er ikke mulig i det hele tatt å lage(ta) et likt bilde....
Print det ut i 100x100 cm. og heng det på veggen å nyt det før du selger det for 20000 tusen...
John B.
PS: Tusen takk for idee`n/ inspiriasjonen.
PS2: selvfølgelig anbefaling kan du da sjønne.
PS3: Tillater meg å sitere Albert Einstein til slutt som sa følgende: Fantasi er viktigere enn kunnskap!...
Avsluttet .
Hei!

Vet ikke helt hva det er, men det er noe med dette bildet som tiltaler meg. Jeg syns bildet ser malerisk ut, syns du har fått en fin effekt og farge fra gatelyset.

Tillater meg å bruke fantasien for videre tolkning av bildet ditt.


med vennlig hilsen



Jon Martin Austad
Merethe W.
Har sett på dette bildet mange ganger. Jeg liker det uhåndgripelige ved skikkelsen - når man ser nøye på den, ser man stadig flere dimensjoner, og det blir en form for bevegelse i bildet. Selve komposisjonen i bildet synes jeg imidlertid blir litt ''rett-opp-og-ned''; bildet blir litt statisk (samtidig som det har et preg av bevegelse), og jeg synes fargekombinasjonen og skjoldene ble litt vel - hva skal man kalle det - ''new age''?
Alt i alt bra, men ikke blant dine beste:O)
Torbjørn V.
Jeg liker også det visuelle, men ville gjerne hatt det i sorthvitt med mye og hard kontrast...det minner meg om mye av det jeg har sett av grafisk kunst. Absolutt severdig, men er usikker på om det holder seg over lengre tid...kanskje først og fremst i stort format som Bjørklund sier, men tjue tusen tusen er vel litt mye;-)

Mvh Toby
André M.
Form, komposisjon og innholdets uhåndgripelighet fascinerer meg. Det er vakkert og rått. Jeg har dog noe innvendinger mot fargevalget (ja, jeg skjønner at det er kunstlysets umiskjennelige gulfarge). Men, - et slikt fotografi fjerner seg så sterkt fra foto som medium at jeg faktisk ikke ønsker å vite hvorvidt det faktisk ER et foto, eller om det er maleteknikk. Gulfargen blir derfor så "sjangertypisk" for fotografiet at jeg heller hadde sett at du enten presenterte dette i sort/hvitt eller gjennom snudde fargekanaler (blålilla). Allikevel: Form og innhold slår meg knock out.
Roger H.
Dette her var bra. Ser ut som et grafisk blad.
Enten det er med beregning eller litt flaks så er det et vellykket bilde.
mvh Roger
Roar B.
Bevegelsen, den stadige endringen, jo mer jeg stirrer, desto mer liv, fører meg inn i en mystisk fasinasjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu