Det gamle Mariaklosteret på Tautra
Jeg vil gjerne ha kommentarer til shv-konverteringen på dette bildet, jeg er ikke så flink på dette. Her brukte jeg ikke channels, men fjernet sat. og hentet ut hvitt og svart med pipetten. Vet ikke om det er en husren og ok måte å gjøre det på? Noen tips vil være flott.

Brit
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per Einar G.

God kveld Brit,

Jeg liker denne konverteringen, på den bærbare jeg sitter med for øyeblikket ser det KNALL ut. Og fremgangsmåten du har benyttet deg av har ikke jeg prøvd....men det kommr jeg til å gjøre etter å ha sett dette.

Jeg bruker vanligvis BW konverteringen i Cs3 som fungerer utmerket, føler jeg har full kontroll med spakene da. Men det er jo artig å prøve ut litt, ufattelig mange muligheter i Cs3 og like mange muligheter å utføre dem på.

Tilbake til bildet, liker lyset og skyggepartiene godt også....fungerer godt med høylyseffekten i horisonten. Kansje litt trangt utsnitt......hmmm, blir ikke helt enig med meg selv der. Uansett...jeg likte dette!

pirk, ser et par sensorflekker oppe på himmelen som irriterte litt ;)

Per E.
Brit M.

Takk så mye for kommentar, Per E, BW-versjonen i cs3 er blitt mye bedre enn på tidligere versjoner, det hender jeg bruker den også. Det er jo mange måter, og mange er veldig dyktige på dette.
Jeg ser flekkene jeg og...og utsnittet er jeg også usikker på, men fant ut at jeg skulle la selve ruinen råde her.

Brit
Avsluttet .

Hei,

Jeg tar mine s/h bilder direkte med instillingen s/h på kameraet. Så er det i RAW filer. De kan etterbehandles mega godt i PS. Så er det bare å prøve seg fram. Det du ser ser kanskje ikke jeg ;-) Jeg likte dette bilde du har her.Kanskje rette det litt opp??

Hadde vært fint med skyer..etter min smak ;-)

Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu