''Liten gutt''
Ville prøve et annerledes bilde av babyer, med kontrast og skygger... ikke noe soft her nei... kun babyhuden:)
Vår 5mnd gamle sønn stilte villig opp, da pappa ville øve med blitsen:)
Jeg har nettopp investert i to speedlite blitser, 430 ex og 580 exii...og det er kjempemorro. Ville prøve en annen lyssetting, og synes selv jeg fikk til det jeg ville.

Hva synes andre om å belyse småbarn på den måten... er det for dramatisk??
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 17-40 f/4L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Annet580EXii som styrer en 430ex fra kameraet. ETTL-ii
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger881
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Håkon M.

Flott krabat dere har som modell og det ser ut han trives forran kamera. Syns det mørke feltet på guttens venstre side blir litt hardt, litt Terminator-aktig om dere forstår meg rett :-) Kanskje det ville blitt fint med noen svake nyanser på bakgrunnen (f.eks reflektert lys)? Pass på evt høylys rundt kinn, nese og panne (ikke så mye å utsette på her). Ellers syns jeg dere skal fortsette å eksperimentere og utforske ideen :-)

Hilsen Håkon
Kjetil H.

Ja, dette bildet kom jeg altså over i forbindelse med en objektivdiskusjon, og godt var det, for det var et veldig originalt og godt utført babybilde.

Det er så fort gjort at bilder av de aller minste blir like og veldig A4. Her er imidlertid lyset utnyttet kreativt og modellerer både ansikt og kropp i en nærmest klassisk lysstil vi ellers ser i portrettkunst, mote mm. Enig med forrige post i at kontrastene er litt vel harde, men da særlig i pannen. På den annen side - hvis det er tilsiktet er det jo greit. De mørke skyggene synes jeg er fine og må beholdes - samme med bakgrunnen. Det gir den litt mystiske feelingen i bildet.
Tage Åsali J.

takk for kommentar!
Joda, kontrasten er kanskje litt stor, men jeg var ute etter en helt anderledes babybilde positur/shoot.
Jeg tenkte egentlig "i mammas mage" type bilde, selv om han er stor. Jeg ville fremheve den mørke "rom følelsen" og det synes jeg passet bra inn her. Har et par flere eksempler som jeg skal legge ut senere. Takk for bryet, og kommentar!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu