Havørn i farta
Bildet inngår i albumet - Havørn - - Nord-Europas største rovfugl er et av mine favorittmotiver.

Alle bilder er tatt i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Nikon 300 mm
  • Blender-
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335331} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Terje S.
Bra dette Gull-Gutt. Flott lys inn på hodeparti og bra valg av lukkertid. Kanskje litt mye på vei bort fra fotografen for å få topp score. Ellers litt pirk med noen støyflekker på brikka under den nærmeste vingespissen.

Terje
Rolf S.
Jeg har nok sett bedre Havørnbilder fra deg men det er mye bra her, akseptabel skarphet og fin bruk av panorering på lang lukkertid hever bildet.
Gratulere med solid innsats i siste runde i Villmarksliv.
Mvh Rolf
Aleksander M.
Hei
Spenstig og særdeles vellykket bilde, men likevel ikke blant dine aller beste. Kan bl.a. nevne at jeg synes svaberget øverst trekker litt vel mye oppmerksomhet. Kan ikke unngå å legge merke til din svært solide innsats i fotojakta. Hadde ikke forundret meg om du dro seiern i land. Det synes jeg i så fall du fortjener. Du er kjempeflink!

Mvh Aleksander
anders s.
spenstig havørnbilde dette her
liker godt bevegelseuskarpheten og fargene i bildet
mvh anders
Robin J.
Dette er det mange som drømmer om å få til men få som klarer det. Dels i jagen etter sylskarpe bilder når muligheten byr seg og dels fordi mange ikke har denne muligheten så ofte. Når de sylskarpe er på plass kan dette være måten å jobbe på:) Synes du er veldig nært det optimale her. Ville selv kuttet vekk svabergene selv om det kan bli litt trangt. Gratulerer med solid innsats i VL. Velfortjent. Mvh RJ
Leif Egil H.
Gratulerer med et stilig havørnbilde.
Bevegelsesuskarpheten gjorde seg bra.
Fin kontakt med fuglen på et bra skarpt hode.

Fin bakgrunn.
Jóhann Á.
Hei Kjartan!
Steike, du er god! Flott bilde, glimrende med hodet ''under armen'', fin form, fint lys og rimelig skarpt på hodet. Kjempe!

MvH, Johann
Kjartan T.
Takker for kommentarer på havørnbildet. Trivelig lesing dette etter ei lang helg i fjellet!
Knut Børge S.

Du hadde ikke dette bildet med under kveldens foredrag på HINT i Steinkjer Kjartan;)

Skulle gjerne ha slått av en prat, men måtte rekke fotballtrening. Du er bare helt fantastisk flink, den entusiasmen du fremviste var bare beundringsverdig. Skal hilse så mye fra kameratene å si at de ble helt satt ut av bildene dine, han ene ble så gira at han ville ha meg med på tur til Lierne med en gang.

Hehe over til selve bilde ditt her. Et utrolig lekkert og annerledes havørnbilde, der uskarpheten i vingene er et studie i seg selv. Super skarphet på hodeparti, og flotte naturlige fargetoner.

Nok en gang takk for en fantastisk bildeserie, og du må bare si ifra skal du ta deg en fototur i nærområdet;)

mvh Knut Børge Strøm
Kjartan T.
Takk for tilbakemelding på både bilde og foredrag Knut Børge. Det var trivelig! Vi får prøve å ta oss en prat når du har bedre tid da:-)
Avsluttet .
Godt å se at det dukker opp havørnbilder med en liten vri etter hvert. Dette var svært vellykket, men et tettere utsnitt ville gjort det enda bedre. Den lille uskarpheten gir nerve til bildet, men bildet blir likevel litt for distansert og tilbakelent til virkelig å hente ut følelsen av dramatikk...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu