Pasvikelva #1
Utstyr
  • 1ds mkII
  • Canon EF 17-40 4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger474
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.
Lekkert. Fine toner og flatebruk. Fin ro i bildet. Liker det veldig godt. Den blå speilingen av himmelen sentralt trekker for mye oppmerksomhet og burde dempes. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Fint bilde, enig med Ivar Bjørdalsbakke, at den mørke blå flekken i speilingen burde dempes eller klones vekk
Avsluttet .
Den blå flekken var det første jeg la merke til, er det positivt eller negativt? Er sannelig ikke sikker på om den burde fjernes eller ikke? Bildet er presentert slik, det er et bra bilde, derfor la speilingen være slik den er.
Kjetil K.
Pent! Den lange forgrunnen passer godt, men en slik himmel..og det blå..? Mulig den er litt for dominerende..

-Kjetil-
Ingunn T.
Her har du jammen fått dokumentert godt hvor stor den elva er (for det er den vel?). Her ser den mer ut som et stille vann, men flott er det. Lys og farger er godt avstemt synes jeg. Fin plassering av horisonten.

Mvh Ingunn Teigen
Thomas R.
Takker for kommentarene. Personlig liker jeg den blå speilingen som etter min mening bryter opp og skaper ett interessepunkt i bildet som hadde forsvunnet hvis den ikke hadde vært der. Elva er bred og seintflytende, og passerer mange små sjøer på veien.
Eirik H.
Den blå speglinga må være der, elles får du eit nokså kjedeleg bilete. Flekken gir eit interessepunkt i forgrunnen som er komposisjonsmessig viktig. Dessutan skapar den spenning mellom den skya himmelen og det som vi kan ane ligg utanfor biletet. For meg blir biletet greit nok med flekken og uinteressant utan. Eg vil tru biletet kan gjere seg bra som ein del av ein serie.
Trond H.
Er enig med Holmøyvik i at den blå flekken må være der, det er den som hever bildet. Det var det første eg la merke til, og det var det som gir dynamikk til bildet i mine auge.

MVH TH
Trond H.
Er enig med Holmøyvik i at den blå flekken må være der, det er den som hever bildet. Det var det første eg la merke til, og det var det som gir dynamikk til bildet i mine auge.

MVH TH
Thomas R.
Takk for nye tilbakemeldinger. Jeg hadde nok ikke lagt ut bildet hvis ikke himmelgløttet hadde vært der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu