Fiksekaia i Tromsø
Mitt favorittmotiv i Tromsø. På kveldene blir vannet ved kaia ofte stille og det gir en fantastisk refleksjon. Tatt fjerde mars klokken åtte på kvelden.
Vel verdt mange timer med redigering.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon DX 18-55mm 1:3.5-5-6
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR, sammensatt av ni bilder med forskjellig lukketid. Bildet er satt sammen i Photomatix og deretter redigert i Photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Vegard L.

Stilig bilde dette. Bra utført teknisk. Noen av lysene ble litt dominerende men det er jo vanskelig å takle. Lykke til videre!
Vegard
Johan S.

Fint bilde dette her. Jeg har likevel to innvendinger; Bildet er litt rotete og begynner "ikke noe" sted på venstre side. Dette kan avhjelpes med å klippe til den første båten med bauen til venstre. Videre ville jeg dempet lyset i hele bildet for å lage litt mer natt.

mvh
Johan
Lars Ivar H.

Takk Vegard og Johan,

Har prøvd de fleste komposisjoner her, er noe med motivet som gjør det hele rotete. Vet ikke helt hva det er. Må bare fortsette å ta bilder der så finner jeg det kanskje ut til slutt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu