Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Dag T.
Lekkert i tonene, men jeg synes komposisjonen faller litt sammen og blir rotete i forgrunnen. Den blir for kjedelig og gjentar for lite av formene i bakgrunnen.
Ivar B.
Det er et flott naturbilde som har mye posistivt ved seg, men jeg er enig med foregående taler at forgrunnen blir noe rotete. Jeg synes bildet hever seg ved et grovt kutt i bunnen til et slags panoramaformat, men det blir selvsagt lite data igjen ved et slikt drastisk kutt. jeg finner umiddelbart ikke andre forslag til andre komposijonsløsninger i forhold til forgrunnen. Jeg ser der er en slags s-formasjon i forgrunnen, som gjentas i sjøen bak, men jeg finner det likevel litt rotet i forgrunnen. Tonene, stemningen og s/h-arbeidet er prima vare.
Arild K.
Takker for kommentarer !
Jeg er absolutt ikke uenig i deres betraktninger ang. forgrunnen her.
Jeg rota rundt og prøvde flere utsnitt men endte vel egentlig opp med at de noe enklere bildene jeg tok med kraftigere tele ble bedre bilde nr. 344255 .
Nysnøen i terrenget synes jeg ga en fin grafisk effekt som jeg likte ved disse opptakene.

Mvh AK
Johan S.
Bildet er så bra at "den litt tamme" forgrunnen faller igjennom. Jeg ser ikke at den bidrar så mye at den retferdiggjør sin tilstedeværelse. Støtter forslaget om kutt.

mvh
Johan
Arve K.
Flott bilde med fin grafisk effekt. Enig i at forgrunnen ikke tilfører mye, og støtter kuttforslagene. 7-8 cm kutt etter min mening.
Jan-Eilert P.
Fin melankolsk stemning som leder tankene mine mot glatt og våt vandring i høstfjellet.

Komposisjonsmessig tradisjonelt og helt ok, men støtter de som vil kutte i bunn. I alle fall rett under første vannpytt. Da ledes blikket raskt innover i bildet. Det er behagelig og senere flyttes blikket omkring på de kalde og gustne omgivelsene.

Helsing frå

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu