Der Kaizer!
kaizers Orchestra på Vega i København april 2008. 1500 dansker som synger hvert ord av hver sang gjennom en hel konsert. Ubetalelig!
Bildet inngår i albumet Rock 'n' roll -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon 24-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Aina s.
Utrolig flott vinkel. Du får med den dedikerte fanskaren, og det at de griper etter ham, er med på å forsterke "tilbedelsen"/ hysteriet. Vinkelen gir også en veldig flott assosiasjon til keiseren, som opphøyd ser utover sitt rike. Et av de beste konsertbilder jeg har sett. Synes det er på høyde med berømte konsertbilder jeg finner i B&W magazine.
Mvh Aina
Helge .
Et strålende og tidløst bilde som renner over av rockestemning og atmosfære.
Serien din med Kaizers er av høy klasse og av det beste i sjangeren her på Foto.no.

Mvh
HRB
Johan S.
Levende rock-foto som dirrer av energi. Det som gjør dette bildet spesielt for meg er at du får frem kontakten mellom publikum og artist. Dette mangler ofte synes jeg. Teknisk - as good at it gets?
Bildet gjør seg i s/h. Jeg er sikker på at mange (kanskje artisten også) kunne tenke seg dette i A2 størrelse.

mvh
Johan

ps
Det må være gøy å stå på scenen når de får slik tilbakemelding.
ds
Johan S.
Glemte en ting; Prøv å klippe en cm av toppen. Jeg syns ikke at dette området bidrar til bildet.

DS
Dag T.
Se og fjern navnet ditt... Men eller var det trøkk som bare det. Vinkelen på hånden hans er viktig i forhold til de andre hendene, og de to på balkongen småprikker over i-ene, men best av alt er det distraherte blikket nede til høyre.
Trine S.
Enig om han nede til høyre. Men han var en av vaktene, en av mange hyggelige på stedet, og måtte følge med på andre ting og ;-)
Trond H.
Vinkelen på hender og uttrykk på publikum er strålende. Denne dynamikken er det som gjør heile bildet! Etterbehandlingen stemmer med uttrykket, finner lite å sette fingeren på her. Trodde først det var Audestad som hadde tatt bildet når eg såg det på thumbnailen, og det får vel være et kompliment like godt som noko

MVH TH
Ivan H.
Hei,

Meget godt konsertbilde med god dybde.
Lampene i taket og balkongen er meget delaktig i den følelsen.

Jeg ville kuttet litt i bunn, slik at munnen og pannen ikke kom med? Eller, mulig det bare er meg som for detaljorientert i dag :)

Meget bra dette, ett av de tøffeste konsertbildene jeg har sett. (Og det er lov til å bruke ordet "føft" når det gjelder konsertbilder)

Hilsen
Ivan Holmedal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu