halvabstrakte stokkender:-)
er bare jeg som leker meg litt:-)
bildet er tatt om kvelden,så det varme lyset dere ser er fra et gatelys.
har også tilta kameraet i alle retninger på relativt lang lukkertid.
synes det ble ok
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2008-09-07 16:14:27
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2008-09-07 16:19:12
  Versjon #3
 • Lagt inn: 2008-09-07 16:24:49
  Versjon #4
 • Lagt inn: 2008-09-07 16:32:12
  Versjon #5
Utstyr
 • -
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriAbstrakt
 • Lastet opp
 • Visninger230
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ingunn T.
Likte godt v2 jeg. Synes det var stilig med konturene av ender. Andestjerten helt til høyre og anden helt øverst og helt nederst skulle kanskje ikke ha vært der?

Mvh Ingunn Teigen
anders s.
takk for kommentar ingunn
la egentlig ut feil versjon først,men det er ikke så nøye:-)
angående versjon 2 så har du sikkert etpoeng
kuttinga er nok ikke helt etter boka,men nå skal sant sies at jeg ikke har peil på hva slags regler som er di "riktige" angående komp.
ser stadig vekk bilder av kjente fotografer som jeg selv ikke forstår kompen på.
så min konklusjon på akkurat det temaet,er at alt funker,men til syvende og sist så er det opp til en selv om det funker.
mvh anders
Leif Egil H.
Hei Anders

Ser at du var mer heldig med dagens fotoøkt en meg. Her er det solspeiling. Her var var det bare regn, så fikk testet et provisorisk regnskydd.

Vel til bildene dine. Synes V2 er stilig. Nydelig sol, og nydelig blåfarge. Fine farger. Og nesten stiligere med de ikke fult synlige endene enn jeg innbiller meg at det ville vært med fult synlige ender.
Avsluttet .
Liker din abstrakte utførelse her Anders.
Får ikke opp versjonene, men enern ser spennende
ut, litt hemmelig også.
Dus utførelse med gode farger.
Ha en fortsatt god dag.
Mvh. Eivind 8~))
Dag T.
For deet første synes det er litt sært å legge ut så mange varianter, det bærer preg av at fotografen ikke riktig vet hva han vil med bilder og overlater veldig mye til publikum. Dessuten blir det veldig vanskelig å gi kritikk til noen av dem.

Fotografi handler om å velge de bildene som er foran kameraet. Overlater du en så stor del til publikum kan man spørre om ditt bidrag egentlig er noe større enn kameraets.

v1 er OK, men de uskarpe høylysene bak forstyrrer litt.
v2 er bedre bortsett fra at blikket trekkes veldig mot det lyse feltet til venstre (men de lysende "øynene" til en av endene eer bra.
v3 liker har noe av samme problem som v2 i forhold til store lyse felt på den ene siden. Det skaper dårlig balanse.
v4 er jo helt likt v1
v5 hadde vært bedre om du dempet høylysene bak og fått den nærmeste anda helt skarp.
Ole A. V.
Må si meg enig med DT ang. antallet versjoner. Prinsipielt kommenterer jeg kun v1 dersom det er snakk om ulike eksponeringer eller svært ulike uttrykk.
Personlig like jeg attraktive abstrakter med gjenkjennelig innhold, og det synes jeg ikke du kommer så verst ut av her. Fuglene er lett gjenkjennelige, og de to øverste som er vendt hver sin vei gir et visst samspill. Den nederste forsvinner litt mer uten å tilfører noe til innholdet, og blir kanskje mer et forstyrrende element.
Strukturen i bildet er behagelig, og spillet i lys og reflekser kombinert med lukkertiden kan få det til å se ut som det ligger et slags reflekterende teppe over hele bildet. Imidlertid tror jeg en større dybdeskarphet, slik at også den øverste tredjedelen av bildet hadde vært i fokus, hadde styrket dette motivet.
anders s.
tusen takk for velmenende kritikk alle sammen
er helt enig med dag angående versjoner
kommer i fremtiden til kun å legge ut en versjon av bildene mine

mvh anders
Marcus V.
Tja, hva skal jeg si.

For meg er V2 grei, men ikke super. Idéen er vel egentlig god, men gjennomføringen kunne vært bedre.
Lyset som kommer i mot og skaper refleksjoner i vannet ødelegger. I tillegg skulle jeg ønsket en lukkertid som ga enda mer abstrakte ender. Joda, bildet (snakker om V2) fungerer greit slik det er, men helst skulle utsnittet vært mindre og / eller skulle det vært flere ender i bildet. Jeg føler det blir litt for mye tomrom slik det presenteres nå. Enda lengre lukkertid hadde kunnet hjulpet på, men alt-i-alt føler jeg at bildet fungerer ganske greit faktisk.

I tillegg vil jeg rose deg for å prøve. Alle tar dårlige og uskarpe bilder, det kan man ikke nekte for. Du tør i hvertfall å prøve på noe nytt, og det skal du ha all den ros du kan få for! Fortsett slik, så lover jeg deg at de virkelige blinkskuddene kommer etterhvert. Jeg elsker denne typen "naturfotokunst"!
Ketil K.
V1 er meget bra - god bruk av lukkertid og lys etter min mening, selv om de skarpeste refleksene bakerst bør dempes. På et såpass vanskelig område som denne type fotografering kan jeg forstå at du ønsker å teste flere varianter. Jeg synes du har valgt riktig versjon son nr. 1.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu