Solnedgangen
Liker dybden
Bildet inngår i albumet Jærstrendene - Diverse (!) motiv fra jærstrendene.
Utstyr
  • Canon 5D
  • 14mm f:2,8 II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingunn T.

Bra. Fint at man ser steinene både under og over vann. Horisonten er deilig. Kanskje ville jeg ha dempet/mørknet midtpartiet (eller hele bildet) bitte litt.

Mvh Ingunn Teigen
Roger Augdal O.

Bra "sug" inn mot midten av bildet.
Ronny A.

Hei Espen.
Et bra bilde hvor teknikken enten er hdr eller to eksponeringer lagt oppå hverandre og viskelæret tatt bort den ene halvdelen? Tipper helst det siste, da lyset mellom himmel og vann ikke stemmer helt. Horisonten bør også rettes opp, samt noe fargestøy på himmelen. Ellers er det et godt "sug" i bilde som fungerer flott:-)
mvh Ronny
Espen M.

Ronny, dette er "sjølvsagt" to eksponeringer! :) Fire steg mellom himmel og vann. Det er veldig tydelig å sjå på vannet, der speglingen av himmelen er lysere enn sjølve himmelen. I røynda ville det vore mørkare grunna brytinga i vatnet.

Horisonten er i utgangspunktet retta opp, ser at den kanskje heller ein pixel eller to mot venstre... men lurer på om motivet gjer at det ser skeivare ut enn det eigentleg er?

Skal innrømme at det nok er litt hastverksarbeide, særlig himmelen. Den var fryktelig mørk mot venstre, så der er det prøvd å henta fram litt fra skyggene.
Tom R.

Lekkert bilde med en fin dybde i.
Flott med det klare vannet i forgrunnen.

Tom:)
Avsluttet .

Det er jo steinene i forgrunnen og dybdeb som gjør dette bildet til noe mer enn et vanlig solnedgangsbilde.Flott at du har fått frem alle sneglehusene på steinene og at man ser også ser under under vannet.Ellers har jo bildet fine farger og god stemning.
Tone
Avsluttet .

Ja hei Espen. Sitter med en kald øl etter en lang dag og pusler med pc og bilder. Du dømte bilde mitt i går nedenom og hjem og det har du full rett til. Det er din personelige smak du forteller meg om. Det er også greit, men jeg personelig er for gammel til bare og dra i den negative spaken. Du er veldig god til å finne motiver og det er fremdeles viktigere en hvor dyrt camera er. Ser også av dette bildet ditt at du har kjøpt deg ny 14mm. Bruk fisheye eller rett opp horisonten. Vennlig hilsen Morthen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu