Bildet inngår i albumet Tamt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ingebjørg fyrileiv g.
Tamt? Nei, ikke i den forstand kjedelig, for hverken bildet eller motiv er jo det. Utsnittet er "småfrekt" med kuttinger her og der, noe jeg forøvrig synes passer veldig godt. Samtidig som det gjør bildet. Jeg liker også de harde tonene som som etter boka sikkert er både for lyse og sprukne. Skogen er også fin, og jeg har ikke noe dirkete å klage på. -Men det hadde vært fin om kua så i kamera.

vh ingebjørg
Ivan H.
Hei,

Her er det jo kua som er motivet. Bildet hadde blitt ordinært og kjedelig uten. Men, her tror jeg ville gjort komposisjonen enda strammere til høyre. Da vil du få mindre ku med, men det tror jeg vil gjøre bildet enda mer spesielt, og likandes for min del.

Hilsen
Ivan Holmedal
Ivar B.
Som nesten alltid i dine bilder greier du å få det mest normale, spennende med måten du bygger opp bildet på. En fasinerende egenskap for en fotograf. Jeg synes det er bra at kua ser rett fram. Den ser rett og slett ut til å kjede seg litt.Tonene og presantasjon er også med på å heve bildet. Mvh Ivar.
Anne Kari Berg K.
Annerledes (og vakkert) bilde av norsk kulturlandskap. Den halve kua gjør bildet og spennende. Fint kamerastandpunkt som gjør det mulig å se det "typisk norske" landskapet med grantrær på nedsiden av låven.

mvh Anne Kari
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Godt visuellt miljøbilde til kua!
Spenstig plassert og likte beskjæringen!
Ved å kutte det enda mer; både på hø. og ovenfra, nedtil toppen av de nederste grantrærne, hadde gitt bilde et annet uttrykk men ikke nødvendigvis bedre bilde!?

Flott uttrykk i bearbeidelsen av gråtoner her!

Bra!!

Mvh Svend
Johan S.
Vrengebildet av "Et lite stykke Norge" tenker jeg når jeg ser bildet ditt - et litt rart, men herlig bilde fra et sted i Norge. Jeg liker spesielt beskjæringen - akkurat passe synes jeg.

mvh
Johan
Torbjørn K.
Tenker litt det samme som Ivar her. Relativt normalt og kjedelig motiv, men du klarer likevel å gjøre det til et bra bilde. Fine sort-hvitt toner. Jeg kunne tenkt meg noe mer selektiv fokus.

Torbjørn
Tom T.
Du klarer alltid å gjøre slike kjedelige motiv spennende, kuttet av kua er helt riktig her.Synes det er bra at miljøet er med, ikke så spennende uten dette.

TomT
Stig Børre E.
Takk for tilbakemeldinger.

StigB
Lars-Anders M.
Meget bra kulturlandskapsbilde. Liker kua i forgrunnen og kompet. Du har ett godt øye.
Mvh
LAM
Georg B.
Min første reaksjon var at dette er et "stilig" bilde (motivene - ku, landsens bygning og skog/eng - er ikke av den typen som vanligvis fenger meg eller som jeg oppsøker for å ta bilder). Det er nok komposisjonen som gjør dette til et bilde jeg stopper opp ved. Selv om alle motivene er i sitt "rette element", gikk tankene først til noe surrealistisk. Midtstillingen av huset som så klart og "konstruert" deler naturens naturlige og "assymetriske" flyt i to er nok grunnen til det. Kuas stive blikk på tvers av bildet får den på en lattervekkende måte til å se "oppstilt" ut.
Med denne begrunnelsen cil jeg foreslå å croppe/justere bildet slik at huset står nøyaktig midtstilt og i vater.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu