Rand's Camp
I en liten sommerhuslandsby i Maine traff jeg et elskelig pensjonistektepar med en hund. Jeg bare måtte ta et bilde.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-10 23:38:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Ikke teknisk bra, men du gjør noe her som jeg ofte savner på fora som foto.no. Du skildrer en helt dagligdags situasjon. Jeg ser et bilde som kunne vært tatt med et lite kompaktkamera. Nært og spontant. Et lite øyeblikksbilde. Godt for øyet å se på blant alle bilder av tåke, monumentale bygg, blomster og fluer som parrer seg. Fint, Anne Kari!

Erik
Johan S.
Enig med Erik! Fint øyeblikksbilde av dagligdagsituasjon. Godt å se på, lett å kjenne seg igjen og tatt i øyeblikket. Deilig avveksling fra alle hundene og blomstene.

Bildet er teknisk ikke helt topp og rotete komponert og sammensatt, men hunden gjør(!) det for meg. Fint at den går mot deg og at eierne følger med den.

mvh
Johan
Fred S.
Ikke helt enig... Greit nok snapshot, og hunden er den som forsåvidt gjør bildet. Ellers blir det litt for bleikt etter min smak, og jeg ville ha foretrukket at eierne hadde blikket helt andre steder enn på hunden. Nå blir det litt "se for en flink hund vi har"-feeling over bildet.

vh fred
Anne Kari Berg K.
Takk dere tre for kritikk.

Dere har rett i at det skorter på teknikken; først og fremst komposisjon (?) her. Jeg ser i ettertid at jeg burde ha arrangert mitt motiv på en annen måte. Prøvde å få hunden til å sitte, men da den for tredje gang gikk mot meg (og prøvde å slikke objektivet), ble liksom dèt greia som folkene var opptatt av...
Men jeg liker bildet på en måte, med alle dets svakheter :)

mvh Anne Kari
Avsluttet .
Må også si meg enig med Fred i det han sier. Jeg la andre ting enn tekniske og komposisjonsmessige forhold til grunn når jeg så på bildet istad.

:-) Erik
S. N.
Jeg tror du ville fått bort følelsen av å være langt unna hunden om du hadde unngått å få med kanten på trappa/terassen- den skaper distanse til motivet. Du og kameraet (og vi som betraktere) blir observatører på avstand i stedet for "inni" bildet.
Nærmere, lavere og hakket mer vidvinkel ville nok forsterket linjeføringen i dette sjarmerende motivet.
Hilsen Silje
Anne Kari Berg K.
Takk igjen. Ja jeg ser svakhetene men opplever også en sjarme som kanskje skyldes at jeg opplevde dette lille idylliske stykke virkelighet.
Silje du anbefalte cropping nederst; jeg så det selv og croppet da jeg hadde lagt ut v 1. Her er em croppet versjon.

AK
Kjetil K.
Hei :) Hvorfor ligger bildet under "abstrakt"?
Ellers et morsomt og rolig bilde, av sløv/bedagelig hund som kommer luffende.. Skulle gjerne sett at ikke menneskene var der, jeg.. Og da i BW. Men,men..

-Kjetil-
Johan S.
Artig å se hvor mye bedre det ble når du klippet bort den rotete bunnen.

mvh
Johan
Avsluttet .
Noe rot når man velger kategorier i øyeblikket. Har også fått lagt bilder inn under "abstrakt" når jeg forsøkte noe helt annet.

Erik
Anne Kari Berg K.
Takk igjen for kommentarene, jeg liker det fortsatt.

Bare rot med "gruppeinndelingen" av bilder. Jeg la inn dette under diverse - det ligger under abstrakt. Et annet bilde av en bygning (på bildegallerit) ligger under DYR :(

AK
Bent R.
Hej Anne Kari:

Ja, det er et hyggeligt hundebillede!
Godt set, man skal skynde sig i denne situation.
Detlykkedes for dig.
Hunden her indgår virkelig i det ældre ægtepars liv. Det kan tydelig se på deres ansigter.

M.v.h. Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu