"When the child was a child, it didn't know it was a child. Everything for it was filled with life, and life was one". (Van Morrison)
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger448
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anne Kari Berg K.
Et sjelfullt barneportrett fra deg. Tankevekkende Van Morrisson sitat. Syns det funker veldig bra at ansiktet ikke er overskarpt. Deilig også å se et portrett som ikke er (synlig) behandlet i ps.

mvh AK
Avsluttet .
Nydelig igjen.
Du kan dette,du klarer å lage bilder som formidler noe vesentlig,nemlig sjel.Se på de øya da,blir jo dratt rett inn.Nå kan jeg dra på jobben og være glad resten av dagen.Du ga meg en god start meddette nydelige barnebildet.
Tone
Erik J.
Et blikk som virkelig tar tak i meg! Jeg syns dette ble svært vellykket. Det er øyeblikket som gjør dette bildet, så det blir ikke veldig viktig at skarphetsplanet ligger på lua litt foran øynene, men det må kommenteres. Og når jeg først leter etter pirk så blir jeg usikker på haketildekningen, men teksten kan også oppfattes som en del av fortellingen her. Uansett et portrett som betar.
Audun W.
Fint uttrykk i dette bildet, et flott portrett.
Han ser litt trist ut kanskje, melankolsk, blir sittende å se på det. Undres hva han tenker.
Teknisk ville jeg softet ned den skarpheten på lua og kragen, så det ikke blir så synlig at øynene ikke er i fokus. Hvis du har mer å gå på så tror jeg at jeg ville hatt mer luft til høyre, kanskje laget høydeformat av bildet - kanskje.
mvh Audun
Trine S.
Nydelig uttrykk, men for skarp forgrunn. Alt børe være litt kornete og dust når ansiktet er det,synes jeg.
Ole A. V.
Synes blikket ble litt tomt og kaldt her jeg, og at delen av jakken i forkant og den for store cap´en forstyrrer mer enn det bidrar, samt at det er litt for mye lys fra høyre og at øynene kunne vært litt skarpere (som TS påpeker med skarphetsforholdet mellom ansiktet og resten).
Men ser at de forrige mener de motsatte. Samme motiv, uttrykk og utsnitt hadde vært langt bedre uten caps og jakke slik jeg ser det.
Knut-Inge J.
Mange takk for gode konstruktive og kritiske tilbakemeldingar. Fotografiet har nok preg av øyeblikkbildets (ofte) smale tekniske rammebetingelsar....
Roy Sigurd K.
Bildet og uttrykket er bra, men jeg vet ikke om fokus er bevisst lagt på skyggelua. Jeg synes dette blir feil. Bildet er etter min mening veldig fokusert på øynene, og det blir dumt når blikket glir ned mot høyre.
Tove H.
Fungerer flott i mine øyne dette! Liker det duse, drømmeaktige uttrykket. Bremmen med fillekanten skaper liv og lager en fin linje.
Hilsen Tove
Svend Wiig L.
Hei Knut-Inge!

Utrolig godt utrykk og blikk på gutten!
Flott innrammet av cap og genser!
Bra sidelys som får frem noe annet enn flatt-rett-på-lys.

Har vært inne på fokuspunktet tidligere og at jeg selv ble litt usikker i etterkant.
Skarpheten på kanten av cap`n blir nok her litt fremtredende i f.h.t øyne/ansikt for mitt vedkommende.

Men, du verden for en flott helhet Knut-Inge!!

Mvh Svend
Knut-Inge J.
Mange takk for ytterlegare fleirsidige tilbakemeldingar og kritikkar - det inspirerer.
Anne Ø.
Veldig bra utrykk, ser tankefull ut i blikket.
Enig i capsens kant, noe hard i forhold til ansiktets mykhet.
Et godt bilde!!
Dag T.
Jeg tror skarpheten i capsen hadde fungert bedre om ansiktet var mindre lyst. Om det var tonet ned kunne man lettere tolke bildet og bruk av skarpheten som at gutten var litt tilbaketrukket, ikke ville helt frem, noe som passer godt med ansiktsuttrykket.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu