Martin Knudsen
Skulle på TIL-kamp med kjæresten. Hun ble syk og jeg hadde to billetter. Etter en timers ringerunde og ingen som ville/kunne være med, pakket jeg pappas Pentax ned i sekken og dro opp alene med det ekstra setet som kameraholder.
Liker bildet ganske godt. Fokusen sitter selv om den er manuell, jeg liker også at Martin er lys mens det blir mørkere og mørkere på venstresiden.
Bildet inngår i albumet Sport - Alle sportsbilder.
Utstyr
  • Pentax Spotmatix II
  • Saitex 200mm 1:3.3
  • Brennvidde200mmmm
  • Blender-
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetTatt med Kodak ASA400 sort/hvit film. Jeg har redigert litt mer kontrast i bildet, på grunn av dårlig scanning av Preus foto.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Johan S.

Å fotografere fotball er gøy! Om dette er første gang du gjør det er jeg litt imponert - spesielt siden du bruker film og er avhengig av å ta bildet på riktig tidspunkt og ikke kan fyre løs og kaste 99% etterpå.
En god regel for fotballbilder er at du skal vise spill og ha med ballen. Det gjør ikke noe om du viser ansiktene til spillerne heller. Noe av dette svikter litt her, men du er på vei.

Har ikke peiling på hvor mange poeng bildet fortjener så jeg setter ikke noe.

mvh
Johan

ps
Pass deg så du ikke får dilla. Det tar mye tid å fotografere fotball...
ds
Lars Ivar H.

Takk for en fin og god kritikk. Jeg vet selv at dette kanskje ikke er det beste bildet jeg har tatt, men jeg får en indre glede av å se fokuset treffe når det er så vanskelig.

Det som er surt med å ikke være sportsfotograf er at jeg ikke får stå der jeg vil. Jeg satt halveis opp på ene tribunen på venstresiden og den siden er tydeligvis Branns beste forsvarside. Ingen kom den veien. Derfor fikk jeg nesten ingen ansiktsbilder.

Har allerede litt dilla på sportsfotografi, men mangler de beste linsene for å komme langt nok innpå spillerne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu