"Endelig!"
Bildet inngår i albumet Brudepar -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-11 21:59:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger623
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Håvard S.
Hei Svend!

Nå er vi i f/64 så her er det bare å skyte i veg! hehe.
Opplever dette bildet som velarrangert og velvalgt kamerastandpunkt ift til brudeparet og omgivelsene.
Liker hvordan lyset på sidene av benkene danner gode linjer mot paret. Er usikker på om de benkene som er opplyste forstyrrer mer enn de tilfører (les: lede blikket mot paret).
Mannen og kvinnen er spennende plassert ift hva en midtstilt plassering ville ha vært.
Her skaper du en brytning fra all symmetrien.
Imidlertid ser jeg også at en midtstilling hadde fungert pga av den buede døra som kunne ha fungert som en "bro" mellom brudgommen og bruden.
Ser også at du har valgt å ta med lysene oppe på galleriet som tilfører varme. Dessverre når den ikke lenger enn til bærebjelkene.
Slik det fremstår nå så er det et bilde med en varm og en kald halvdel. Hadde håper at området paret står i hadde også vært litt varmere, hvis du forstår meg...

Ha en toppers kveld!

Mvh. HåvardS

Svend Wiig L.
Hei Håvard!

Gir deg topper`s karakter på din kommentar!!
Utrolig gode poeng!
I en hektisk periode, 1 time, ser en i ettertid mange muligheter!

Takk for konstruktiv kritikk!!

Ps: f/64!!??
Det må modnes!

Mvh Svend
Håvard S.
Ja, absolutt!
Synes forresten at fargeversjonen er absolutt best i dette tilfellet.
Paret blir i v2 litt borte og "usynlige", noe som de ikke bør være på et slikt bilde.

God kveld!

Mvh. Håvard
Liv F. D.
Hei Svend.
Dette var et kjempestilig brudebilde. Likte komposisjonen veldig godt. Her har du fått med utrolig mange detaljer rundt paret da. Hvelvingen i taket, rette linjer og buer i skjønn forening. Fargeversjonen ble best her synes jeg. #2 kunne kanskje fått et kutt i toppen, rett under galleriet?
Poeng? Ja det er klart, selv om jeg synes poenggiveingen er noe skikkelig tulleting. Tilbake med anbefalinger mener jeg.
Ha en strålende dag!
(Ble dette for kosete fra en f/64?)

mvh
Liv ")
Anne Ø.
Nydelige fargetoner i V1, kreativt med paret der de står og omgivelsene så godt gjengitt.Liker skyggene, lyset. Ble litt sacralt med lysene, buen
oppe på galleriet selv om jeg også synes bilde er bra uten. Dvs. et kutt under den lyse buen.
Slik jeg ser det gir kompen slik den er et større rom, en dimensjon som tilfører noe i situasjonene.
Liker det også svært godt i sv-hv.
Johan S.
Bildet hever seg om du endrer hvitbalansen på de nederste 4/5 - synes jeg. Du får ikke det kalde inntrykket fra kirken.


mvh
Johan
Ann F.
Kaldere toner nede enn oppe deler på en måte bildet i to. Muligens virker det enda mer slik pga den hvite veggen ved trappa til galleriet.
Han er mest synlig pga plasseringen,mens hun lyser opp med den hvite kjolen og ansiktets plassering mot mørk bjelke.
Synd med det hvite partiet i bakveggen på galleriet, blikket mitt dras dit. Men ved å beskjære nedover mister bildet luft og rom omkring dem, så det får heller være der. Kanskje. Er også litt usikker på om de to lampettene virker positivt eller distraherende.
Fin blikkontakt mellom dem. Bra at de ikke er midtplassert under dørbuen, synes jeg, det bryter mot det man ville ventet og gjør det mer severdig.

Mvh Ann
Knut-Inge J.
Hei Svend.
Her er det mykje å gleda seg over når det gjeld komp., linjer, former, lys etc. Syns særleg om det mjuke, innfallande lyset frå vindaugene.
Derimot er eg ikkje "heilt med" når det gjeld plassering av brudeparet. Mannen står sentrert i buen - og dermed syns eg kvinna blir litt "borte" - fordi lyset blir galt. Hadde gjerne sett begge plassert i buen ( er uenig med Ann, trur eg...), med innfallande lys i ansiktet - går utifrå at det er mannen som skygger for henne her....?
Ketil K.
Originalt og artig bilde! Flott lys, velarrangert, god plassering og god kontakt mellom brud og brudgom. Kjoleslepet virker uordnet og det forstyrrer litt. For liten gjengivelse. Fargeversjonen er best! Når det gjelder plasseringen er det for det første fint at de holder hverandre i hendene og bruden viser glede. Derimot er det vanskelig å oppfatte hva brudgommens ansiktsuttrykk er, men jeg synes han ser både avslappet og hengiven ut i kroppsspråket og det hjelper.
Ivar B.
Fin bruk av innfallende lys. Jeg synes også det er et godt valg at paret ikke er midtstilt. Fungerer godt både i farger og S/h, og jeg vet rett og slett ikke hva jeg foretrekker.Fin kontakt og avslappet stemning. Mvh Ivar.
Svend Wiig L.
Hei Alle sammen!

Gir en generell tilbakemelding; takk!!

Ja, det var et ekstremt dårlig lys inne i kirken!
Vanskelig å få plassert paret der lyset treffer best ansikt og kropp!Stort vindu til venstre og et svært lite på hø. side.
Masse detaljer som jeg forventet å få endel kommentarer på!

Mvh Svend


Stig Børre E.
Pent dette. Fin stemning og fint lys. Liker midtstillingen. Feltet oppe med lysene og den hvite halvsirkelen kunne godt vært beskjært vekk for min del. Tror bildet blir roligere og at stemningen blir enda bedre ved en slik beskjæring.

StigB
Yngve Sem P.
Nesten kjempebra, i mine øyne. Blir ikke helt komfortabel med plasseringen av brudeparet, all den tid symmetrien ellers virker så gjennomført i komposisjonen din. Spennende med ukonvensjonelle grep, men ser ikke helt hensikten. Pussig med en tilsynelatende alvorstung brudgom. Det reiser noen spørsmål. Flott utnyttelse av naturlig lys forøvrig :)
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre og Yngve!

Takk sakl dere ha!

Stig Børre: Ser poenget ditt ang. beskjæringen!
Har fra utgangspunktet beskjært endel på sidene!
Jeg er nok den som i mange tilfeller ønsker detaljer med.....men kan hende det blir noe mye her!?

Yngve: Interessante ytringer! Har et bilde med bare bruden med ryggen til, plassert under buen.
Her blir symmetrien balansert!
Brudgommens alvorlige "stilling", ja, slik var han....i dette tilfellet!

Mvh Svend
Marcus B.
Det här har du gjort väldigt bra Svend! Imponerande bra skärpa och färgerna är väldigt bra. Jag gillar också det klart ovanliga bröllopsfotot i sig.
Thorbjørn R.
Et meget bra bilde, og mange gode kommentarer også, forresten. Jeg synes dette er kreativt og spennende og liker godt at du har tatt med lysene øverst. Plasseringen av brudeparet er fin - lite å klage på her, egentlig. Det eneste jeg reagerer litt på er, som også Yngve er inne på, at brudgommen framstår som alvorlig, mens bruden framviser en helt annen sinnsstemning.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu