Grønnsisik på matauk i enga
Fløy en flokk rundt på enga og spiste i går. Lite ro på fuglene. Prvde å treffe med fuglen uten for mye annet buskas rundt.
Ikke noe stort bilde. Fått greit med fugl og farger og en bakgrunn som er passe dus syns jeg. Sliter med skarphet med den linsa jeg bruker på så små og kjappe motiv.
Bildet inngår i albumet Mine fugler - Forsøk på å vise noen av fuglebildene jeg tar og har tatt. Prøver å ta bilder i miljøet fuglene finnes i naturen, enten det er skau, fjell, parker eller annet.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 120-400mm. F 4.5-5.6
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Noe etterbehandling i PS Elements.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338795} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Nils Christian S.

Dette var knallfint. Fuglen, blomstene og bagrunnen blir et flott samspill her.
Virkelig et severdig bilde!
Ann Kristin S.

Dette var et spesielt bilde. Ser ut som det er en tegning. Flott komposisjon. Nydelig med stråene og fargene på hele kreasjonen. Skarpt i "streken".
Likte det kjempebra!
Mvh Ann Kristin
Odd E. k.

Hei Terje!

Et flott fanget motiv av grønnfinken i busken. Nydelig positur der den sitter noe oppvakt og spiser.Flott skarphet på fuglen men mulig fargene må justeres på nytt for å få de rette. Nydelig bakgrunn som fremmer fuglen godt. Flott fanget Terje!

Ha en fin søndag!

Mvh

Odd E.
Terje A.

Hei.
Takker for flotte kommentarer. Det setter jeg stor pris på. Har vært ute og fotografert skarv i ettermiddag. Ang. farger og justering så blir jeg litt i tvil om jeg treffer når jer er inni PS. Håper det er en treningssak så jeg får skjerpa blikket etter hvert.
Terje
Knut W.

Hei Terje!

Du skriver at du sliter med skarpheten men det ser da ut til at finken er skarp nok. Kan imidlertid se ut som om skarphetsplanet ligger ørlite for nærme halefjærene. Flott positur og nydelig dus bakgrunn. På skjermen min virker bildet kanskje litt for mye oppskarpet?

Mvh Knut W.
elin a.

Hei.
Jeg har stor sans for disse bildene når fuglene er i sitt rette miljø.
Skarp og fin fugl dette, om det er oppskrapingen kan jeg ikke uttale meg om, men det er noe som virker litt rart for øynene på min skjerm.
Ha en strålende søndag.
elin
Bjørn F.

Hei Terje,
Fint situasjonsbilde av grønnsissiken her med en flott dus bakgrunn. På min skjerm ser bildet litt for lyst ut og tror oppskarpingen er noen knepp for harde ellers et flott bilde.
Mvh Bjørn
anders s.

god kveld terje
synes dette ble et pent bilde
likte spesielt godt miljøet og komposisjonen
skarpheten sitter bra,men jeg synes at fuglen virker litt blass
om dette skylder høy iso,cropping,for mye oppskarping vet jeg ikke,men som sagt så virka fuglen litt i det blasseste laget
mvh anders
Ole Petter .

Hei Terje

Dette bildet likte jeg grønnsisiken framtrer som klar med fin bakgrunn det ser nesten ut som tegnet
Mvh Ole Petter
johnny leo j.

Flott motiv som du har gjort severdig synes jeg. Bildet bærer preg av for hard behandling, men jeg synes dette gjordet seg her. Ser neste ut for att dette er vevd på stoff. Flott bakgrunn som står fint mot det grønne, og grønnfargen som kommer igjen på planten.
Synes posituren på fuglen og komposisjonen er fin.
Kunne vært moro å sett dette på print eller kanskje på lerett. Fint med fuglen i sitt rette element.

Bra jobbet.

Mvh Johnny
anne g.

hei terje!
virkelig et flott fuglebilde, med nydelige pastellfarger. og så så skarpt! hvordan greier du det? vil imidlertid pirke litt, klon vekk den greina til høyre som går ut av bildet. og muligens beskjære litt til venster. godt med luft der men usikker på om det er litt for mye. ha en flott søndag! mvh anne
Liv F. D.

Utrolig flott bilde av fuglen. Mange flotte detaljer og fin skarphet. Likte bildet veldig godt.

mvh
Liv ")
Bente R. D.

Hei Terje!

Litt av et blinkskudd. Flott komponert motiv og gode farger i bildet. Liker godt den duse bakgrunnen der fargene fra hovedmotivet går igjen. Skarpheten er det ikke noe å utsette på. Alt bør ikke alltid være like skarpt. De uskarpe stilkene til høyre gir bildet dybde.

mvh
Bente
Otto P.

Nydelige farger Terje. Skulle tro du hadde vært ute med penselen på forhånd
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydelige farger og et fint lys i dette maleriske bildet.
Liker helheten her.

Mvh Inger Anne
Rune H.

Hei Terje!
Jeg syntes dette er et helt nydelig bilde av en vakker ful. Jeg liker veldig godt fargegjengivelsene og ikke minst kontrastene. Man ser jo med en gang hva som er i forgrunnen da du har valgt en såppas defus bakgrunn. Synes også at det fungerer veldig bra at det meste i fotografiet går vertikalt, om du skjønner hva jeg mener, altså både bakgrunnen og det meste i forgrunnen. Undres fortsatt over hva som virkelig er i bakgrunnen noe som også gjør dette bilde er mer spennede i mine øyne.
Hilsen Rune :)
Terje A.

Hei Rune.
Takk så mye for flott tilbakemelding. Dette er absolutt et av de bildene jeg er mest fornøyd med som gjennomført med god kvalitet.
Hilsen Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu