måneskinn
Utstyr
  • Pentax K10 D
  • Pentax DA 21mm
  • Brennvidde21mm
  • Blender-
  • Lukker30 s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivar B.
Nydelig landskapsbilde. En utrolig stemning. Ro og stillhet underbygges av en forenklet og fin komposisjon med midtstilt måne. Åpningen i sivet baner veien for en fin blikkvandring innover i bildet. Tåka gir fin mystikk. Likte dette veldig godt. Mvh Ivar.
Erik J.
Dette ble bra,den velplasserte åpningen i sivet gir rom for fine speilinger. Fin stemning.
John H.
Hei
Herlig landskapsbilde der tåka er avgjørende. Komposisjonen er veldig bra og den midstilte månen balanserer åpningen i sivet.
John
Inger Anne Maritsdotter V.
Utvilsomt en flott stemning i bildet ditt med måneskinn og tåkedis.
Det eg umiddelbart følte for å gjøre her var å kutte bort halve himmelen då eg syns at månen blei litt vel fremtredende her.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .
Du klarer her å formidle en flott stemning, men jeg synes månen/lyset på himmelen ble for fremtredende.

Eirik
Jan-Eilert P.
Fin stemning. Båtripa tilfører dybde, men jeg ville vurdert å ta med mer båt. Slik det er nå blir det litt knapt. (Evt. kutt bort).
Kristin S.
Et nydelig landskapsbilde med en utrolig fin stemning.Jeg synes ikke månen blir for fremtredende her.Kan være litt enig med JEP sin kommentar ang.båtripa i forgrunn, men må innrømme at jeg ikke hadde lagt merke til denne før jeg leste kommentaren ovenfor:)

Mvh Kristin
Magnar B.
Takk for masse fin input! Ser det med båten, prøvde med litt meir av den men syns ikkje det fungerte, burde kanskje klona den heilt bort. Månen er jo litt av poenget her, men mulig den vart litt sterk.

Jostein S.
Hei
Fint stemningsbilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu