Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Torbjørn V.
Enkelt, stilrent og pent. Likevel - jeg ville hatt hardere kontraster, mye hardere, og et lavere kamerastandpunkt.

Mvh Toby
Ivar B.
Enkel og flott grafisk effekt. Komposijonen er i mine øyne helt perfekt. Topp med fugler på alle stolpene. Kontrasten er velvalgt, og en kontrastøkning vil vel brenne ut sjøen helt. Den fine antydningen du har nå er viktig for bildet mener jeg. Mvh Ivar.
S. N.
Jeg tror ikke jeg er enig med forrige taler angående kontrastene, de er jo strengt tatt nokså harde fra før og blir de hardere nå blir bildet ren "grafikk". Nå må jeg stoppe opp og spørre meg selv hva som i så fall er galt med det? Ingenting, egentlig, men slik bildet er komponert tror jeg du trenger de små bølgene for å få noe følelse av dybde i det hele tatt - hvis ikke blir det kanskje bare tre streker på en hvit flate (og en fugl), uten at strekene har noe med hverandre å gjøre. Ut over det er jeg enig, enkelt og pent. Er det litt farge i det eller er det øynene mine som spiller meg et puss?

Silje
S. N.
(Forrige taler ble da først taler, ser at IB, som jeg er enig med, kom inn mens jeg prøvde formuelere meg)
Torbjørn V.
Men det er jo litt av det som er sjarmerende ved fotografering: vi liker forskjellige ting. Det handler ikke først og fremst om at noe er galt med bildet - men det er bare slik jeg ville ha foretrukket det.

Mvh Toby
Tom T.
Liker komposisjonen, blir for harde kontraster her,ønsker å se mer av vannet.

TomT
Avsluttet .
Dette ble litt trøstesløst og tamt. Greit med få elementer, men for meg ble det ikke noe særlig. Grei nok komp., men litt lavere standpunkt vil jeg være enig i.
Tror du hadde tjent på å få elementene litt større i bildeflaten, og gjerne et annet format i den forbindelse.

mvh arild
Erik J.
Jeg syns oppsettet med tre stolper og tre fugler er elegant! Men jeg ville gjerne hatt mer tegning i resten, den grafiske effekten blir litt spe i mine øyne.
Fred S.
jeg gar forsøkt meg på slike "utbrente" pålebilder selv, og har fått mest kjeft, men jeg liker dette likevel. Og den trekantige kompen din er snedig.

vh fred
Tove H.
Liker trekantkompoisjonen og enkelheten. Fuglene på pålene hever bildet. Ville kanskje tonet pålene bak litt ned - og så ville jeg sett mer av vannet.
Hilsen Tove
Birna R.
God idé, men for forsiktig og måteholden gjennomføring. Slik bildet er nå blir hovedelementene for puslete og dessuten mangler det detaljtegning som kan gjøre opp for at ting er så smått gjengitt.

Så, enten bør kontrasten ned og detaljeringen økes, eller så må elementene være [adskillig] større i bildeflaten og kontrasten økes mer.
Frode F.
Heia StigB

Liker dette godt, herlig komp. Enkelt, rent og pent. Mange muligheter med et slikt motiv dog, får vi se flere utgaver?

FF
Stig Børre E.
Takker for mange givende og konstruktive tilbakemeldinger.

Vet ikke helt hva jeg selv syns om bildet. Tente der og da på motivet og trekantkomposisjonen. Har forståelse for at det kanskje blir for rent og enkelt. Litt kjedelig kanskje?

Mere kontrast tror jeg vil gjøre det enda kjedeligere, mindre kontrast - tja? Mulig det hjelper, men ikke såpass at det blir veldig spennende. En annen positur på skarven tror jeg hadde gjort susen. Eller et tettere utsnitt, men hvordan skulle jeg få til det og alikevel beholde "trekanten"?

Frode: Nei ingen v2. Lagt kort ligger... :-)

StigB
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Tre påler. Tre "fugler!"
Etter min mening er kontrastene riktig fremført med noe konturer av vannet!For lite kontraster villet motivene være mindre synlige!
"Prikken" er den nærmeste som har en annen possitur, kanskje på vei til å lette!?

Eneste jeg kanskje kunnet sett meg som bedre er et lavere standpunkt for å få pålene noe nærmere hverandre i bildeflaten samt en tele (150 mm!?? Vanskelig da jeg ikke vet de tekniske sidene) som får hovedmotivet og de to bakre noe større....hvis du forstår!?

Uansett: Godt, enkelt der den nærmeste "gjør" bildet til mer enn severdig!!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu