Forskjellen på før/etter gir en klaustrofobisk, men likevel spennende og god forskjell. Blikket og ansiktet gir et sug som gir en nesten elektrisk stemning.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-22 17:33:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30D m/ grep
  • Sigma 24-70mm
  • Brennvidde52mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetTatt i liggende stilling på rygg oppå en liten skråning med lyng ved innsjøen Hurrundsjøen i Rennebu en flott høstdag. Hadde ei som stod med reflektor, i tillegg til blits.

    Bildet er tat i RAW for å gjøre mer detaljert etterarbeid. Hvitbalanse og eksponering ble gjort i Aperture, og en mørkere eksponering ble hentet ut for å gjøre bakgrunnen og ikke minst vannet noe mørkere for å gi mer fokus på jenta.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ola Haldor S.

Ser poengsnittet raser nedover som en løpsk hest.. Det gir meg absolutt ingenting.. Er det mulig å spørre om å få kommentarer i tillegg til stemme, om dere på død og liv må stemme?


Før og etter på bildet kan sees her forøvrig:
http://www.olahaldor.net/fotograf/hilde/
Gro Anja Z.

Jeg er litt enig med deg, litt kjedelig å bare få stemmer.. for det forklarer ingen ting. Men jeg skal si deg min mening iallefall. :-) Jeg syns du har gjort et veldig godt etterarbeid, for orginalen var ganske blass og "flat".Et pluss til deg for at vi får muligheten til å se begge deler. Her passa det veldig godt med motivet midt i bildet, og får en god kontakt med modellen. Kanskje litt dumt at du får med himmelen bare øverst til venstre.. enten skulle det ha vært hele veien, eller ingenting.Syns det stjeler litt oppmerksomhet.Syns også den lille steinen nederst til venstre forstyrrer det litt. men ellers har ikke jeg noe mer å tilføye.
Ola Haldor S.

TAKK, Gro Anja! Kan ta en titt på det over helga når jeg har tid til det, tette igjen himmel-hullet og fjerne stein. :)
Morten B.

Noen kommentarer selv om jeg ikke er noe erfaren fotograf. Syns horisonten burde vært rett. I tillegg går bølgene enda mer på skrå og ingenting av linjene passer overens. Blir rotete. Så burde du enten fått med litt himmel over hele bildet, eller vært foruten himmel... det siste hadde nok vært finest. Steinen kan også fjernes selv om det ikke forstyrrer like mye for min del.
Lyset på modellen funker greit...
Ola Haldor S.

Nå har jeg lagt ut ny versjon.


Morten: Mener du jeg heller skulle latt vær å ta bilde, til tross for bølgene? Rotete kan så være - men vi er da på ingen måte proffesjonelle noen av oss. Dette gjør vi for gøy, og for å være sosiale på andre måter enn å drikke oss snydens som stereotype ungdom flest.
Eve S.

Tror ikke han mente det, men med linjer som ikke passer overrens kan inntrykket man sitter igjen med være rotete...

Tror også det hadde vært bedre med rett horisont og ikke noe himmel..

Og forresten, jeg tror du har lagt bildet ut under feil kategori. Dette er jo ikke akt, men portrett...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu