Kveld i Leirungsdalen
Kveld i Leirungsdalen, Jotunheimen midt i september.
Fine steinar i forgrunnen og fin effekt av vatnet med lang lukkartid. Bra stemning.
Utstyr
  • Canon EOS 30D.
  • Canon EF-S 17-55
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340477} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Steffen T.

Hei!

Dette var bra. Vet ikke om det bare var vannets bevegelser eller om tåke var med å lage det fine sløret, men flott er det uansett. Vann i bevegelse er blant favorittmotivene. Godt valg av lukkerhastighet. Fin stemning i bildet. BRA!!

Mvh Steffen
Ingunn S.

Veldig fin sløring på vannet her...

Hilsen Ingunn:)
Tage Åsali J.

Veldig pent, fikk lyst å gå på jakt, eller bare ta en fisketur:)
Når det gjelder slørete vann, så trenger du nok ikke så lang lukkertid... ved bare noen sekunder får du nok samme mengde av den effekten, og ved å øke tiden mere enn det, vil du nok ikke se noen forskjell. Det var kanskje så mørkt ute at du fikk så lang lukkertid ved den blenderen du ville ha, så da er det greit... ikke noe galt med 30sek:)

Kanskje mangler det litt skarphet, og fjellsiden til høyre har en anelse CA, slik at fjellkanten bare virket veldig uskarp... men nå var jeg pirkete:)

Fokuset bør ligge på steinene i vannkanten, og det har du kanskje gjort også, litt vanskelig å se. Bildet kan også være litt uskarpt grunnet den veeeldig lange lukkertiden.

Kanskje har du dratt litt i kurvene for å få fram detaljer i skyggepartie, noe som gir bildet litt ekstra støy, men ikke slik at det plager meg.

Summasummarum: øynene følger den lyse himmlen, og ned langs elva, slik at jeg ser på hele bildet, og jeg mister ikke "feste". Det fanger blikket:)
Peder S.

Tusen takk for attendemeldingar:)
Ja, den lange lukkertida var pga lite lys kl 20:30 for ei uke sida.
Bildet vart teke med ein GorillaPod på ein stein i vannkanten så det kan kanskje forklare litt av uskapheten. Og ja Tage, det er litt "fill light" her som gjev støy i skyggepartia. Eg tykte likevel det var finare det litt detaljar i skyggepartia istadan for siluett-fjell.

Helsing
Peder
Tage Åsali J.

det ble nok mye bedre med litt fill light ja... for mye mørke er ikke bra, eller det passer iallefall ikke i alle situasjoner. Prøv noen flere eksponeringer, og lek med det i photoshop??

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu