Mads Østberg - Rally Trøgstad
Tatt på lørdagen under Rally Trøgstad.
For å se flere bilder fra løpet, se:

www.rallybilder.net
Bildet inngår i albumet Rally - Rally både nasjonalt og internasjonalt
Utstyr
  • Nikon Nikon D300 m. MB-D10
  • Nikon AF-S 80-200 mm f/2.8 ED
  • Brennvidde175mm
  • Blender-
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_341076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Hei. Tøfft, men samtidig litt vanlig.... ?! Blir liksom litt fort ferdig med bildet tror jeg. Hva om man plasserte bilen mer oppe til venstre i bildet. Grus og vei er vel viktigere og mer spennende her enn himmel kanskje?
Kanskje du også kunne lette opp litt inni bilen så vi ser Mads enda bedre?
Men bra, ikke missforstå meg!!!

Øystein
Benjamin W.

Akkurat her hadde jeg ikke mulighet til å plassere bilen øverst i bilderammen, da jeg hadde valgt fokuspunkter som korresponderte med denne komposisjonen. Jeg personlig synes en slik komposisjon er bedre å betrakte, enn om jeg skulle ha plassert den oppe i venstre hjørne, men for all del fint forslag. Misforstå meg ikke, jeg har vært gjennom en del forskjellige komposisjoner i mine rallybilder i løpet av de to siste årene:)
Espen V.

Hei
Et bra utført rallybilde synes jeg. Du har fått fram kreftene som bor i bilen på en bra måte. Det er jo dette som er Rally! Skikkelig hjulspinn og grusen som spruter langt til skogs.
Skarpt og fint. Kunne kanskje vært litt mer smell i fargene?

Hvilken SS var dette?

Mvh
Espen
Benjamin W.

Hei Espen!

Takk for det. Det kunne nok ha vært mer smell ja, men jeg sliter litt med forskjellige fargeprofiler på pcen, så veit aldri hvilken som er riktig. Slik den er nå, skulle den ha hatt en ekstra trøkk med saturasjon.

Dette var i målsvingen på SS1, Sion.

Benjamin
Espen V.

Hei igjen!

Selv sto jeg noen hundre meter inn på samme prøve, like etter start. Der er det asfalt og Mads passerte styggfort. Jeg prøvde stort sett panorering med lang lukkertid på den prøva, og det resulterte i ny rekord av slettede bilder... Men noen tror jeg ble bra. Skal se om ikke jeg får lagt ut noe etter hvert.

Gleder meg allerede til bikkjeslagsmålet i A8 på Hedemarken til helga! : )

Mvh
Espen
Bjørn W.

Veldig bra! Skikkelig skarpt og masse æksjen! Liker også hvrdan bilen er plasset i nedkat av bildet. Lett at motivet i sånne bilder ofte blir senterert i midten. Har et bilde selv av samme bil/ sjåfør tatt bakfra. Kanskje jeg skulle driste meg til å legge ut det:).

Hilsen Bjørn W
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu