---- REN NYTELSE-----------------
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_341742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tove H.
Bildet smitter meg med en herlig frihetsfølelse. Silhuetten er flott plassert - får følelse av at det er dypt ned - og vidt utsyn over fjord og fjell. Armene med fingrene - og posituren - får meg til å tenke på en ørn... Fine kontraster og vakkert med skodden. Dette bare falt jeg for!
Hilsen Tove
Avsluttet .
Fint, men jeg tror det hadde blitt enda bedre hvis du fikk til å skille personen ut i fra bakgrunnen.
Øyvind A.
Jajo, fint og hyggelig. Men litt for streit synes jeg. Dermed klarer jeg ikke å mobilsere den helt store entusiasmen denne gangen.
mvh Ø.
Stig Børre E.
Mektig. Liker posituren og tonene. Lurer på om det hadde blitt litt spenstigere med et luftigere usnitt. Gjerne kvadratisk med mere plass til himmelen.

StigB
anders s.
herlig bilde ivar
får umiddelbart lyst til å bare fly rett over til neste fjell,men desverre så er jeg nok for tung:-)
mvh anders
Erik J.
Enig i nytelsen her! Armene som favner skyene og lyslinjen mot hoften er helt ok fristilling mot bakgrunnen for meg. Jeg har sans for begrensningen i informasjoner her, eksempelvis at kun lyset på høyre hånds tommel (og under sterk tvil høyre fots tå) angir hvilken retning personen fronter.
Håvard S.
Hei Ivar!

Absolutt spiselig.
Enkelt, men samtidig så mektig og vakkert.
Får meg til å tenke på Jesusstatuen i Rio.
Du er flink til å fange de fine stemningene på turene dine.

Mvh. HåvardS
Odd E. k.
Hei Ivar!

Må være en nytelse og bare trekke inn den noe duggvåte friske fjell-luften fra den høyeste topp og bare skrik ut over fjellheimen med all sin kraft. HERLIG....
Flott foreviget Ivar, der du fint har fått frem siluetten mot den lyse tåken og det grønnblåe vannet langt der nede. Flott utsnitt og komposisjon!

Mvh

Odd E.
John H.
Hei
Nydelig bilde der du har foreviget begeistringen med å nå toppen. Fin siluett mot en tåkefylt fjellheim. Personen i bildet er fint plassert i bildeflaten. Veldig "vitalt" selv uten adskilte bein. Den var dyp. Du kan grunde litt på den. Veldig bra eksponert og fint med den lille glorien. Ganske enkelt "søkjandes bra"
John
Avsluttet .
Bildet gir en herlig frihetsfølelse! Synes kompen sitter godt som den er, men kvadrat og mer himmel kunne også ha gjort seg. Liker inndelingen og tonene, samt at det går fra utbrent i venstre til gjengrodd i høyre...

Erik
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Her har vi frihetsgudinnen i dobbel forstand ja!
Det å bestige, (en topp) er noe som ligger latent i oss alle! (Vel, mange...)
Her beviser modellen det i så måte!
Autor har benyttet det med en visuell betrakting til betrakterens fornøyelse!

Menneskekroppen har besteget og viser verden og landskapet med utstrakte hender at "jeg er størst"...inntil nedstigningen!!

Gode fargetoner!
Noe stor kontrast fra hø. til ve.
(Vet sannerlig ikke om noe annet hadde fungert..!??)

Ved første øyekast noe "streit" som Øyvind sier men et bilde som mere "vi" fjellvandrere kan like/sette oss inn i enn "byvandrerne!"

Bra!

Mvh Svend
Ivar B.
Takk for kommentarer alle sammen.

Et bilde som jeg er ganske så fornøyd med selv dette, og det er derfor hyggelig å se at frihetsfølelsen og stemningen når gjennom til enkelte.

Et kvadratisk utsnitt med mer himmel som foreslått, kunne helt sikkert fungere bra. Jeg synes derimot at personens positur forsterker og binder linjene i landskapet sammen på en fin måte, og at et mer avlangt format passet godt.

Takk igjen! Mvh Ivar.

Arvid M.
Veldig bra og talande bilde dette Ivar!
Gode kontraster som framheva frihetsfølelsen og nytelsen av livet og eit fantastisk landskap.
Litt meir himmel kunne eg tenkt og.
mvh Arvid
Torbjørn K.
Stor naturopplevelse dette. Du lykkes bra med kontraster og lys, men jeg synes bildet blir ubalansert med for mye tyngde mot venstre. Alt det spennende lyset, skyene og personen er i venstre halvdel i bildet. Dersom du hadde gått noe mer mot høyre og vridd kameraet mot venstre så kunne det blitt bedre?

Torbjørn
Kristin S.
Hærlig stemningsbilde Ivar, der du har fått fram en fin frihetsfølelse.
Jeg synes balansen er god. Fjellet i bakgrunnen som blir større og bredere mot høyre gir nok balanse til elementene til venstre i bilde etter min mening. Høyere himmel, ja kanskje, men er ikke sikker, hadde blitt et helt annet bilde:)

Mvh Kristin
Frode F.
Nok et stilig bilde fra Ivar :)

Flott oppstilt i positur, herlig utsyn og rom for mange tanker her. Hadde skyene gått noe lenger ned hadde silhuetten kommet bedre fram, men du er da ikke gud heller. Et herlig øyeblikk var det nok. Takk for titten og inspirasjonen :)

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu