01.04.2008
Utstyr
  • -
  • Canon ef 16-35 1:2.8 L ll usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind A.

hei Helge.
likte tanken din, men den fungerer bare delvis for meg.
bibel siden som bakgrunn fungerer godt, ringen og hjerte som er fremhevet er supert, men for meg fungerer d ikke med bibelvers på dressen. jeg ville hatt brudeparet alene i forgrunn og så lat bilbelsiden være bakgrunn, d vil bli ett reinere bilde og jeg tror at d vil rydde opp og gi brudeparet enda bedre fokus. nå ser d nesten ut som om at brudgomen har en kristendesignet dress!

send dressen på rens så blir d bra! :)

MVH Øyvind
Frank P.

Må si meg enig med ØA ang dressen. Men jeg liker ideen din, dette er en sikker vinner hos brudeparet, kan jeg tro! Kanskje du kunne prøvd å vignettere med teksten, slik at den ikke går ove stetten, men bare dekker bena, og rammer paret inn..? En annen ting: har du strukket paret i høyden? Det ser slik ut, og det er ikke bra;o) Det er også litt støy i ringen. Tips: Prøv å sette ringen på høykant, med lavere perspektiv. Samme hjerteskygge, Super effekt!

Mvh Frank.
Frank P.

Må selvfølgelig legge til at dette bildet inspirerte meg, fikk mange gode ideer. Spent på å se om du gjør et nytt forsøk;o)

F.
Helge S.

Takk for kommentarene og tipsene.
Er enig i at teksten ikke bør gå over dressen. Har fire forskjellige lag så det er bare noen sekunders arbeid å få det gjort.
Dette er bare et utkast så jeg må nok legge mere flid i både skalering og frigjøring.
Det var bare litt tidsfordriv i morges i det dårlige været vi har her i nord.

Helge
Line F.

Har du tatt selve bakgrunnen/layer av boken med ringen også eller er det noen andre som har tatt det også har du lagt brudebildet oppå som en layer?
Helge S.

Har først tatt bilde av bibelen med den ene forlovelsesringen, og så lagt brudebildet over. Har så brukt eraser tool for å fjerne det som ikke skulle være med fra brudebildet. Har så gjort brudebildet litt gjennomsiktig med samme verktøy, men med liten opasity.

Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu