Rundvann
En morgen i Østmarka med min avsagde 10.5 mm
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343038} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.
Annerledes gakk-gakk-bilde. Brennvidden er jo hovedårsaken til det. Fine ringer i vannet.

StigB
Eli R.
Jada. Vekker oppsikt dette! Fint.
- Eli
Thorbjørn R.
Joa, småmorsom burk av fish-eye - uten at det egentlig blir veldig spennende.

Mvh Thorbjørn
Birna R.
Dette motivet omtrent bønnfaller å bruke kort avstand til hovedsubjektet. Altså anda. Her blir det verken fisk eller fugl (nåja, and, ikke som i "sitting duck" men heller "lame dck"). Så noe av den "komiske" (dvs. fiskeøye-forvrengte) effekten forsvinner og igjen står vi med et gråværsbilde at et heller trøstesløst kjedelig tjern i marka. Ikke engang den mer interessante soleinøkkerosen kan sees, bare standardvarianten gul nøkkerose. Blir ikke mye spenning igjen da :)

Du har vel sagd ferdig objektivet nå, så det gjenstår helst å finne bedre anvendelser for nyvinningen. Du kan jo alternere mellom fisheye-geometri og rektilineært, 10.5-bildene egner seg utmerket til slik etterbehandling og ofte er disse utgavene mer virkningsfulle enn "runde" bilder.
Erik J.
Takk for respons. Ikke veldig spennende, ok, men opptaket ble litt spennende for meg. Jeg er ingen fuglefotograf, men Dolly var så interessert i fotoutstyret mitt at jeg tror hun må være en fotograf-fugl. Hun kom så nær at jeg måtte skifte fra min sedvanlige vidvinkel til fish-eye for å unngå fugleportrett. Som det framgår har hun et godt eye til meg. Dessuten er jeg svært glad i Rundvann.
Ivar B.
Greit nok. Optiken er vel så og si det som gir dette bildet spenning, og det er ikke nok slik jeg ser det. ringene i vannet er fine. Dette må være riktig optik for bruk på Rundvann:-) Mvh ivar
Lars-Anders M.
Jeg syns bildet er bra jeg. Liker den spesielle effekten. Ok.
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu