Whack!
Fra min første studiosession.
Slet litt med lysene og litt for lite plass i dybden. Ble i overkant lyst på bakgrunnen slik at det ble mye lysblødning på modellene.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon 24-105 f/4 L IS USM
  • Brennvidde32mm
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Greit nok med den flate lyssettingen på et slikt motiv. Sånn ellers så synes jeg ikke uttrykkene fungerer - særlig på jenta. Virker ikke troverdig ut fra det jeg opplever som handlingen i bildet. Mulig det har noe å gjøre med hennes smått usikre blikk inn i kameraet hvor hun fremstår ganske uklar ift sin rolle i et iscenesatt motiv.
Erling S. K.
Dette er i grunn et vitnemål om at et godt bilde ikke er et resultat av dyrt utstyr, men evnen til å skape og kommunisere. Det gjør ikke dette bildet etter min mening. (Med det unntak at det kommuniserer et forsøk som ikke lykkes). Fortsett studioarbeidet!

mvh
Erling

:-]
Vidar F.
Takker for innspill - dette var første gang jeg jobbet i studio, så alle råd og tilbakemeldinger tas imot med stor takk. Dersom Erling leser dette, er det fint om du kan utdype din kommentar litt. :) Hva er det som svikter i dine øyne?
Tar også svært gjerne imot kommentarer på det tekniske - jeg er her for å lære! :)
Erling S. K.
Jeg pleier å si at "tar du bilde av en hest, så får du bilde av en hest". Med det mener jeg at tar du bilde av en kvinne som "liksom" er sint, og har lagt kjævla på nakken til en som bøyer seg frem og gaper mens han kniper øynene sammen, så får du nettopp det bildet. Hadde hun derimot gitt ham en skikkelig runde med kjævla - så hadde også man sett det. Foto i slike sammenhenger dreier seg altså om troverdighet. Dette bilder er ikke troverdig, selv om det er teknisk akseptabelt. Nå er jeg av en oppfatning av at komposisjon og uttrykk også er en del av teknikk. Jeg mener altså at du ikke lykkes med det du vil fortelle, som er vel så viktig som om blitzen fyrer.

Mvh
Erling

:-]
Kenneth F.
Hei Erling,

Eg sliter litt som de andre med troværdigheten i bildet.
Det eg tror det kommer av, er hvordan jenten ser i kamera og hvordan hun holder kjevelen.
Hånden er i en unaturlig posisjon for å kunne på en måte slå mannen. Vet ikke hvorfor denne handstillingen er blitt valgt, men tror det kan være pga du vil vise at de er gift?
Du kunne fått med gifteringen dersom jenten hadde stått på andre siden.
Ang jenten så forventer eg på en måte at hun er hissig/sint/opprørt over noe..
Her virker det mer som hun er kommet i den litt mer triste modusen etter at en har forstått hva en har gjort og angrer.

håper dette er til hjelp

Vennlig hilsen
Kenneth
Erling S. K.
Sikkert til hjelp for fotografen, som IKKE er meg. Han heter derimot Vidar om du "leser deg opp".

mvh
Erling :-]
Lars-Anders M.
God humor.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu