Bylandskap
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Kult med grafittien inn i denne konteksten! Et bilde som setter i gang litt tankevirksomhet hos meg. Slett ikke alle bilder som gjør det, faktisk. Har jeg sett denne grafittien før fra deg? :-)

Erik
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja slik kan også bybildet fremstå,
umiddelbart så syns eg vel at du har tatt med litt for mange elementer i dette bildet, og eg ville ha konsentrert meg om den tagga betongveggen, og latt resten være. Men for alt eg veit så kan det jo hende at du har en intensjon med dette bildeutsnittet du har valgt.
Men eg har sans for den tagga veggen der med figur og skrift på:-)
mvh Inger Anne
Anne-Lise S.

Er det en "serie" grafitti dette her, Tove? Minner om samme type som på bildet ditt fra under brua.

Anne-Lise
Avsluttet .

Se der ja Tove, fant en til, morosamt, de dukker opp over alt, kunstneren dukker opp når ingen vet,
plutselig er verket der, "hemmelig" navn
har han og verdenskjent.
Vet du har flere på lager og flere finner du garantert.
God formidling fra bylandskapet.
Mvh. Eivind 8~))
Tove H.

Tusen takk for raske tilbakemeldinger!
Erik:
Det var det jeg håpet -(at det skulle gi tanker). Jeg har vist to graffitier - eller sjablonger som denne typen visst heter -tidligere. Men ikke denne!
Inger Anne:
Har valgt å ha med mljø rundt. En gang jeg bare viste graffitien/sjablongen fikk jeg kritikk for at det bare var ren avbildning av en annens kunstverk. Så da har jeg lært!
Anne-Lise:
Det er samme kunstner som har laget havfruen under brua, etter det jeg vet.
Eivind: Du har rett! Jeg har funnet flere!
Glad for at dere likte gatebildet.
Hilsen Tove
Avsluttet .

Synes dette miljøet er interessant. Her er det en hel "fortelling" om et bymiljø. Det er heller ikke "mange" elementer. Det er en forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Grafittiveggen alene er ikke interesant, det hadde bare blitt en avbildning av et annet verk, her er det noe helt, et miljø og en "story" innenfor rammen. Innhold, innhold, innhold er det viktigste, om en liker innholdet er en helt annen sak.
Avsluttet .

Jeg syns det er helt ok å vise bilder med såkalt "rot"på/i,verden er ikke bare ryddig og pen(heldigvis) og noen ganger må vi få lov å vise den slik den er,så sant det fungerer.Og dette fikk meg også til å tenke,hva holder de på med her da.......er det boss,eller nei,det ser ut som gatestein i sekkene.......liker det Tove.Satt å tenkte om jeg ville kutta litt på venstre side,men slik at noe av bussen fremdeles var med,men er slett ikke helt sikker på om det blir bedre.
Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Skjønner, Tove:-) Ja, noen må alltid finne noe å klage på.
Mvh Inger Anne
Avsluttet .

Leste ikke de andre kommentrene før jeg skrev, ser at "mine" synspunkter ang. grafitti har vært tema før, så da skulle jeg ikke gjentatt det, beklager...
anders s.

artig tagging dem driver på med i bergen
synes dette ble et artig bymiljøbilde
mvh anders
Tove H.

Tusen takk for flere kommentarer!
Kjell:
Flott begrunnelse for hva du likte . Gjør ingen ting å si ting flere ganger - har vært tema før, men jeg likte beskrivelsen din.
Tone:
Ja, her er det ikke ryddig! Det er gatestein som veivesenet har slengt ifra seg. Har ikke lyst å kutte mer av bussen, men har vært inne på tanken tidligere.
Inger Anne:
OK å mene forskjellig!
Anders:
Ja, her er mye flott og spennende sjablonger/tagging i Bergen.

Kjekt dere likte bildet!
Hilsen Tove

Arvid M.

Sjå der ja, i krokane her rundt er det mykje spennande :) Både meir eller mindre, "kunst" her! Lika ikkje dei storsekkene med stein noko særlig, men derimot bussane saman med grafittien og arkitektturen på bruene har eg sansen for. Slik er bybilde på denne staden så... Bussar av og til her, så dette var kjent:)
mvh Arvid
Tove H.

Tusen takk for hyggelig kommentar! Virker ikke som de har tenkt å fjerne sekkene med det første.
Hilsen Tove
Øyvind S.

Synes dette bildet forteller en historie om hvilke arbeidsforhold grafittikunstnere jobber under, denne kunstformen kan i mange sammenhenger være virkelig flott å beskue, synes derfor det er bra du har tatt med så mye av miljøet rundt som en beskrivelse av disse arbeidsforholdene, oppfatter også bildet som en honnør til noen forhatte gode kunstnere.. god dokumentasjon Tove..
Øyvind
Tove H.

Riktig oppfattet, Øyvind! Veldig glad for din kommentar!
Hilsen Tove
Håvard S.

Mye av taggingen som gjøres kan være ikke særlig vakker, men faktisk kan graffitien være kunst på høyt plan, som ofte ikke verdsettes på lik linje som annen kunst.
Ofte under kummerlige forhold disse får uttrykt sine meninger og kunst.
Godt dokumentert, Tove!

Mvh. HåvardS
Tove H.

Så sant, så sant, Håvard! Tusen takk for fin respons!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu