Stein og sjø
Bildet inngår i albumet Frå Godøya -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-07 20:59:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-10-07 21:05:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
Stein med spennende struktur, lekre fargenyanser, flott lys....Vannspeilinger...Dette er noe jeg har sansen for.
Hva angår det tette/trange utsnittet og mye sort i motivet, var jeg derimot først litt usikker..Men bildet tiltrekker meg. Jeg har sett på det lenge og liker det mer og mer.
Jeg tror det vil gjøre seg i stort format på en rolig vegg.
Jo, dette liker jeg.

Inger-Lise
Per Harald G.
Takk for kommentar!

Det er artig å sjå korleis du ser det eg ville ha fram med bildet. Det var akkurat strukturen i steinane, alt det svarte rundt, og dei blå speilingane eg ville framheve.
Geir Roger S.
Jeg er enig med Inger-Lise. Og den lyse blå speilingen i vannflaten står fargemessig meget godt til de mørke partiene i bildet. Et meget godt bilde!

Mvh GeiR
Tove H.
Vakkert av stein, skygger og vann. Flott struktur i steinene - fint med det klare vannet. Rolig og fin komposisjon. Men lurer litt på om jeg ville bekjært ørlite øverst - til og med den tredje lyse, lille flaten/steinen (den med sterkest lys på seg) oppe til venstre... Bare en tanke - bildet er fint som det er også!
Hilsen Tove
Chr. G.
Jeg tgror ikke jeg ville hatt det på min vegg, gitt. Teknisk "pent" (dog noen oppskarpingskonturer) men jeg synes det inneholder for mange elementer som ikke virker veldig planlagt komponert. Den øverste delen framstår som en horisontal bred mørk stripe og har negativ innvirkning på balansen. Kutting av steiner histen og pisten bidrar også til at jeg sitter igjen med et 'tja'.
Øyvind A.
Jeg er stort sett enig med Glørstad. Bortsett fra at jeg synes det svikter en god del på den tekniske siden også, etter som skyggepartiene er aldeles gjengrodd. Dermed blir de veldig dominerende, samtidig som de ikke inneholder noe av interesse.

Under så kontrastrike forhold, er det svært viktig at eksponeringen sitter. I dette tilfellet kan det hende at løsningen ville vært å sette sammen ulike eksponeringer for å få en bedre tonefordeling.


mvh Ø.
Per Harald G.
Takk til Geir Roger, Tove og Chr. for tilbakemeldingane!

Tove: Har kutta nokonlunde etter ditt forslag, pluss litt i høgre kant(kjem forklaring under), og syns resultatet blei eit hakk bedre.

Chr: Synd at du ikkje kunne tenkt deg å ha det på veggen:)

Du seier eg har vore for tilfeldig med komposisjonen. Om det ikkje ser slik ut for deg, så har eg vore bevisst på plasseringa av dei største steinane, og blåfargen. Men eg ser at nokre av dei små steinane i bildekanten ser noko tilfeldig kutta ut. Har prøvd å gjere noko med dette i versjon 2, der eg b.l.a. har kutta litt i høgre kant.
Per Harald G.
Takk også til Øyvind, som smatt i mellom her.

Øyvind: Eg har med vilje latt skuggepartia bli svarte for å bruke dei som flater i komposisjonen, og som kontrastar til dei lysare partia i steinane og til det blå. Eg har ikkje noko ønske om å formidle noko i dei svarte partia. Eg ville berre prøve å forenkle litt, og presentere dei ulike flatene her i ein best mogleg komposisjon.
Så kan ein jo ha meiningar om det, eller om resultatet blei etter intensjonen:-)(Sjå versjon 3)
Avsluttet .
Et interessant bilde etter min mening Per Harald.
Liker fargene, speiling og strukturene på disse steinene.
En god detalj oppe til venstre som jeg finner tiltalende i enern.
Skulle likt å ha dette på veggen i storformat,
dog i børstet alu.
Dybden er upåklagelig er mitt standpunkt.
Mvh. Eivind 8~))
Per Harald G.
Takk for tilbakemelding, Eivind! Kjekt at du likte bildet, og at du kunne tenke deg å ha det på veggen i storformat i børsta alu:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu