Once upon a time...
På stranda ved Shanhaiguan i Kina, kysten mot Korea. Fant et område uten mennesker, og da med andre naturlige ting, i stedenfor turister
Jeg liker dette bildet, har ikke redigert noe på det, kanskje noen mener det er kjedelig og brukt, men jeg er nå fornøyd med fargene, utsnittet og hva man kan tenke rundt det. Men det betyr ikke at jeg ikke vil ha kritikk, kom gjerne med kommentar!
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • SigmaDC 55-200mm
  • Brennviddef/5.6mm
  • Blender-
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Eli R.

Skråstillingen fungerer ikke for meg. I tillegg har du lagt fokuspunktet veldig høyt i bildet slik at det som er nede egentlig er "bakgrunn", ute av fokus. Da sitter du igjen med et bilde som er veldig topptungt og alt foran er liksom ikke av interesse. I tillegg legger den lille dotten foran og enden av repet begge på venstre side, som gjør bildet tomt på høyre side. Så komposisjonsmessig syns jeg at dette ikke fungerer.
1/1000 sek er ikke nødvendig med mindre du har gjort det bevisst for å få f/5.6. Et høyrere blendertall kombinert med lavere lukkertid ville gitt deg bedre dybdeskarphet.
Men husk at alt dette er bare mine tanker og selv om jeg ville gjort det annerledes så betyr det ikke at bildet er dårlig.
- Eli
Elin T.

ah, jeg skjønner godt hva du mener. det er et tungt bilde, men det var noe av det jeg likte. uansett, skulle ønske jeg var mye bedre på å forstå alle innstillingene, har nå bare lekt meg fram med blender og lukkertid, dessverre. men forhåpentligvis vil det jo hjelpe med tida :) tusen takk for kritikk, settes stor pris på
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu