Jæren Wave 2008
Bildet inngår i albumet Sport -
Utstyr
  • Nikon D3
  • 400/2.8 VR
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jarle S.

Hei Truls
Topp action og godt teknisk utført.Det eneste jeg kunne tenkt meg å gjøre annerledes her, er litt kutting på høyresiden.Ellers et meget godt bilde med sprut og action.

Mvh
Jarle
Avsluttet .

flott, intest og dramatisk! kunne tatt vekk mye av den tamme himmelen:)
Bjørn F.

Hei,
Flott actionbilde dette med fint fryst bilde av surferen.Det ble etterlyst mere action i et annet bølgebilde her inne og det viser jo du her men siden du ikke er i samme `kameratflokk`får du tydeligvis ikke kommentarer derfra men dette var bra synes jeg. Litt støy i bildet men kanskje høy Iso?.
Mvh Bjørn
Kenneth J.

-Hallo.
Her var det full fart, action, og naturkrefter. Sitter og lurer litt på om du kunne kuttet litt tettere, og/eller tatt bort litt av himmelen(som Fredrik R nevnte.) Men, jeg synes samtidig det gir et godt innrtrykk av hvor veldige naturkreftene er, i forhold til utøveren, slik som det er nå. (Vet ikke helt om den var helt god, den forklaringen der....)
Tone A.

Hei
Eit flott fanga bilde kor både surfareren i lufta,sjøspruten og den store bølga gir liv til bildet.
Spesielt bølga med avtrykket etter surfebrettet med grøntonar mot all bølgespruten gir ein flott effekt saman med sufraren på toppen av bølga.
Ikkje kutt i høgresida som Jarle har forslag om pga at sjøpruten gir ein flott effekt til bildet.
Heller eit kutt øverst slik at surfaren og bølgekreftene får dominera bildet meir.
Lyset på bølga der ho er i ferd med å bryta og grøtonane er ein flott kontrast til sjøen bak litt meir i ein dis.Horisonten her viser godt korleis den grove sjøen herjar.
Eit kjempebra fanga motiv.
Sjølv står eg mykje på jærstrendene og fotograferar både surfarar og kiting, men med eit 70-200mm f.4 IS, så kjem eg berre ikkje nær slik som med ditt bilde. Du har flotte detaljar her og gode kontrastar.
:) Tone

Tove H.

Så flotte bølger dere har på jærkysten! Blir helt misunnelig! Flott fanget av surferen som løftes opp over store grønne bølgen.Stilig med sporene og skumsprøyten. Veldig bra!
Hilsen Tove
Per R. G.

Flott bilde mye liv men litt mer kontrast i himmelen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu