Så liten men så stor
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stig S.
Nei, dette gir meg dessverre ingenting... Skjønner at du ble fascinert av varden, men ullen forgrunn, manglende skarphet på hovedmotivet, og motlys som gjør at du nesten ikke får med strukturer i steinene...Nytt forsøk?

--stig--
anette r.
Takk for tilbake melding. jeg skal prøve på nytt, den er jo bare fem cm høy så.... ;)Motlyset eller solen syntes jeg gjør litt av bilde men det er kanskje bare meg, det er noemagisk med sol som nettopp er våknet.
Jeg skal passe på forgrunnen.
Stig S.
Hei igjen. Hadde ikke helt fått med meg at den var så liten. Det gjør oppgaven vanskeligere, men du trenger kanskje ikke reise langt for å prøve igjen? Ikke gi opp, det er prøving og feiling en lærer av;-)

--stig--
Eli R.
Du kan også tenke på hvor du plasserer den i bildeflaten. Du kan feks ha solen på en side og varden på den andre siden. Så bør du nok ha det mørkere så varden bare blir en silhuett.
- Eli
Avsluttet .
Hvis du prøver igjen, så prøv å la lyset leke litt på steinene i varden også, slik at du ikke får med bare skygge.Se nede på bakken til høyre for varden, så skjønner du hva jeg mener.


Hjerteligst
Frode Langset
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu