Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346919} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torbjørn V.
Dette liker jeg. Det er fornøyelig med de tre 'statuene' som gjør det hele litt statisk...og det er nok også største ankepunktet mitt. For det er litt lite liv over det:-)

Mvh Toby
Torbjørn V.
Når jeg ser på det igjen - på en annen og bedre kalibrert skjerm - får jeg et bedre inntrykk. Synes det er mye liv i det når jeg får med mer av ansiktsuttrykkene. Skal gjøre en bedre jobb neste gang jeg kommenterer:-)

Mvh Toby
Ingunn T.
Liker godt de tre ansiktene. En kunstner som prøver å selge arbeidet sitt til en som ikke er så lettimponert ser det ut til. Damens ansiktsuttrykk er ubetalelig. Liker kontrasten mellom den åpne/pågående og de to tilkneppede/stramme. Et artig øyeblikk å studere.

Mvh Ingunn Teigen
peter b.
Hei Stig,

Et for meg vellykket gatefoto. Ingen forstyrrende elementer. Fokus på potensielle kjøpere, selger og produkt. Med komikk og snert.

Bilder som jeg kunne ønske å ha tatt selv. Da dette også er min "greie".
Hilsen
Peter
Stig S.
Takk! Gatefotografi er en utfordrende sjanger; det spennende og interessante i det daglige. Dette er tatt på Montmartre hvor det tas tusenvis av liknende bilder hver dag. Er likevel brukbart fornøyd med dette, nettopp pga. ansiktsuttrykkene.

--stig--
Stig Børre E.
Innholdsrikt gatefoto med masse detaljer. Et bilde som er morsomt å betrakte, men som i mine øyne blir litt for rotete til å fungere rent estetisk.

StigB
Ivar B.
Mye bra her. Situasjonen i front og ansiktsuttrykkene er fin og morsom. Jeg er likevel enig med forrige taler at det blir en tanke rotete med denne bakgrunnen. Mvh ivar.
Stig S.
Takk også til dere, Stig Børre og Ivar! Vanskelig med slike bilder på travle steder - det dukker opp folk foran kamera til stadighet. Kom hjem med "ørten" ubrukelige bilder; en nese her, en arm der... Dette var av de bedre i sort/ hvitt, i farger ble det en bombe hvor alle elementene sloss om oppmerksomheten. Joda, ser hva dere sier!

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu