Samba rytmer
Bildet inngår i albumet Samba - Flickor och pojkar i olika dräkter dansandes samba.

HÄRLIGT ATT SE!!!
Utstyr
  • Canon EOS 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger561
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ragnar W.

Tøfft, Rickard! Men jeg tror jeg ville ha hatt det andre veien, slik som det andre bildet du la ut ''på snei'' bilde nr. 45690. ;-)
Kenneth P.

Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er rettet opp dette bildet. Det tilfører det absolutt ingenting ved å bli vist liggende - annet enn å gi ett uttrykk for at du ikke vet hvordan bildet rettes opp på din datamaskin.
Fototeknisk er det vel nesten ingenting som stemmer. Uskarpt, lussen og rotete komposisjon, slapp kontrast og farvemettning. Den lille bevegelsesuskarpen er grei nok, men noe slapp den også. Kameraet må på stativ for å få dette til skikkelig.
En slik tilstelning er det vanskelig å ta gode bilder på. Ett tips er enten få med mer eller isolere ting. Her ligger du sånn midt i mellom synes jeg. Synes det er bedre med bilder av større folkemasser hvor man ser livet - eller når man isolerer en enkelt person mot en bakgrunn som er bra. Dette lar seg som regel gjøre, men det krever at man har øynene med seg og er klar til å trykke utløseren når sjansen byr seg.
Lykke til ved neste arrangement.

mvh, Kenneth
Marcelo V.

Ingen går med stativ midt i karnevalen med mindre man har lyst til å bli banket opp.
Rickard prøv å ta bilder med blitz og lengere eksponeringstid. Det vil gi mer liv. Og for all del snu bildene.
Hilsen
MV
Lars-Anders M.

Ok att hun ligger. Det er en ny vri. Stå på.
Hege Helen R.

synes du bør snu bildet før du legger det ut. Det jeg savner mest med bildet er skarpheten. Lykke til med nye forsøk.
Hege
Ragnar L.

Jeg synes det er helt greit at bildet ligger. Jeg elsker høydeformatet og lurer på å begynne å legge inn bilder i høydeformat, liggende som her. Som en liten, stille protest på at det ikke går å laste opp bilder på 600X800... Bortsett fra det så ELSKER jeg www.foto.no! Stå på både Rickard og www.foto.no (og alle oss andre, også!) God Jul!
Mvh
Ragnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu