Farmor
Bildet inngår i albumet Portrett / Portrait -
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 50mm
  • Brennvidde50mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivar B.
Et godt ansikt å hvile blikket på. Gode toner og liker hvordan du har fått omgivelsene mørke slik at all fokus rettes mot ansiktet. Ville kanskje vurdert et litt tettere utsnitt. Bra! Mvh ivar.
Andreas B.
Jeg syntes dette var utrolig bra!! Noe av det bedre innen portrett jeg har sett!! Ei flott dame! Må man investere i mye avansert lyssystem for å få til noe lignende?
Gaute Lind F.
Takker til for tilbakemeldinger. Til Ivar; Prøvde med litt tettere utsnitt, men følte det ble litt for klaustrofobisk. Var uansett litt usikker. Kanskje jeg legger ut den varianten også :-)
Til Andreas; I dette bildet brukte jeg det beste lyssystemet som finnes, naturlig lys. Modellen sitter ved kjøkkenbordet og lyset kommer inn fra siden gjennom kjøkkenvinduet. Jeg brukte en fastlinse (50mm) med et polaroidfilter på. Polaroidfilter har en halvdel som er mørkere. Denne lot jeg dekke den delen av ansiktet som fikk lys, for å dempe det litt. Dersom lyset ute ikke er så sterkt trenger du ikke dette. Prøv deg frem. Lykke til.
Avsluttet .
Et klassisk pent portrett. Jeg faller særlig for den styrken og autoriteten du gir henne som person ved hjelp av armas og nevens plassering i bildeflaten. Du formidler noe om henne. Ei sterk dame med et våkent blikk og personlighet, samtidig som en ser noe mykt og sårt i øyne og ansiktsuttrykk. Virkelig fine saker.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu