...
Bildet inngår i albumet Stemninger og følelser - Kunst er et flytende begrep..mine tanker om kunst er at det gir noe..hva som helst..bare det skaper en følelse..
Bildene her er signert og i begrenset opplag.
Utstyr
  • canon 5d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Anneten softboks lys fra siden. ingen blitz.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Et flott bilde som virkelig forteller en historie.
Her trengte du ikke hatt tittel egentlig for utrykkene i bildet forteller mer enn ord.
Liker lyssettingen og det litt mørke preget,det passer til de litt mørke alvorlige utrykkene.
Flott.
Tone
willy m.
Takker for det Tone. Har fjernet tittelen, da jeg er enig med deg.
Avsluttet .
Et meget visuelt sterkt bilde hvor du formidler både følelser og stemning på en flott måte...den balanserte bruk av blender gir bildet dybde, og det varsomme bruk av lys er også meget bra,utsnitt også utmerket, samt fin s/h konvertering!mvh Ulv
Eirik H.
Dette synest eg var flott Willy! Det er ei flott spenning mellom dei to ansikta som gir biletet nerve. Barnet ser trist ut, men mannen (som eg kjenner att!) har eit uttrykk som kan tolkast på fleire måtar. Det svarte tomrommet rundt skapar ei trykkande stemning som forsterkar spenninga mellom ansikta.
willy m.
Ulv: tusen takk for meningen din. Jeg liker å arbeide nå med det sarte og melankolske. liker å bruke kun en lampe for å forsterke dette.
Eirik: takker for fin analyse av bildets mening og som du påpeker riktig er det flere tolkningsgrader i uttrykk her. Jobber for tiden med portretter og ønsker å utforske de litt mørke og melankolske sidene hos mennesker. Så jeg er glad du trekker frem og ser den noe spente stemningen her.
Vi sees mvh willy
Helge R.
et av dine bedre, det sier noe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu