Slik dei små ser det, #57.

Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Polaroid
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger536
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
willy m.
Jeg liker denne serien din svært godt Eirik. Og her har du nok et bilde som har et fint uttrykk. Imidlertid synes jeg at tatoveringen trekker litt for mye oppmerksomhet fra det jeg helst ville se, nemlig ansiktet som uttrykker flere ting som inderlighet, håp og livsglede..."jeg ønsker meg..."
Men bildet passer godt inn i serien synes jeg, og teknisk ser det flott ut.
mvh willy
Thorbjørn R.
Jeg er enig mht tatoveringen. Ellers uttrykksfullt og fint.

Mvh Thorbjørn
Stig Børre E.
Fint drømmende uttrykk. Format og komposisjon skaper ro. Tatoveringen bryter litt, men jeg er usikker på om det er positivt eller negativt.

StigB
Erik J.
Fin drøm og fortelling. Jeg oppfatter dette som en drøm om de voksnes verden, og da kan bunnyører og tatovering utmerket godt være med. Jeg husker selv hvor fantastisk jeg opplevde kostymene var første gang jeg besøkte et sirkustelt...
Ivar B.
Et bildet som griper og fasinerer. Fasitløst og befriende. Føyer seg fint inn i en fantastisk serie dette. Tatoveringen synes jeg tar litt for mye oppmerksomhet fra ansiktet. Mvh ivar.
S. N.
Denne serien din er utrolig vanskelig å kommentere, må jeg si, kanskje fordi man føler man må si noe fornuftig om noe som ikke alltid er like lett å forstå, og det går ikke an å bare vurdere komposisjon og teknikk etc ;) Men jeg har ikke så mye fornuftig å si ut over at dette er tidløst, med potensial til å gli inn i fotohistorien, for å si det litt svulstig. Synes det er bra du deler disse med oss. Som aktiv mediebruker får man mange bildeinntrykk i løpet av en dag, og dine fotos bryter mønsteret og tvinger en til å stoppe opp litt. Hilsen Silje
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Bjarne N.
falt virkelig for dette. tidløst, poetisk, drømmende...
Oda Lystrup H.
veldig fint, eirik.
like it a lot!
tatoveringen er for meg med på å fortelle en historie.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu