Down River
Tripod, 30 sekunder kveldstid
Utstyr
  • d40
  • 18/55
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetManual,
    exposure 30 sekunder,
    F. 22,
    focal length 18mm,
    ISO 200,
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Svend Wiig L.
+1
Hei Robert!

Kutt alt på himmel samt kortere lukkertid.
Elven ble for mitt syn, for "utvasket"!

Herlig stemning som jeg kan like!!:)

Mvh Svend
Avsluttet .
+1
Utrolig kult bilde! mer er det rett og slett ikke å si
Lisbeth S.
+1
Hei
Lukkertiden har fått elva til å se ut som is, og det får det til å se veldig unaturlig ut, men det er et flott lys, farge og fin dybde i bildet som skaper stemning noe som kan bli enda bedre med kutt i øvre kant synes jeg.
mvh Lisbeth
Robert G.

Takk til alle,
godt med lit posativ cretikk
Truls L.
+1
Ser du har brukt 30 sekunder her. Det er kanskje litt for lang lukkertid. Når jeg tar elvebilder bruker jeg skjelden over 2 sekunder. Prøv å ha laveste ISO, blender kan godt være f/22, lukkertiden på 0,5-1,5 sekunder, alt etter hvor mye vann det renner i elven. Da får du litt mer struktur i vannet. Og stativ er jo en selvfølge. En fjernkontroll til kaneraet kan også være kjekt å bruke.Er det litt for lyst til å bruke så lang lukkertid, kan man bruke et gråfilter (ND4/ND8)eller et polfilter. Polfilteret gjør også at du kan se gjennom vannet, som kan gi en fin effekt.
Håper å se flere elvebilder fra deg :)

Mvh Truls
Erling K.
+1
Fint bilde, men her er det brukt for lang lukkertid.

mvh Erling
Wenche Irene K.
+1
Hei Robert!

Et vakkert, mosegrodd motiv du har funnet her. Jeg liker det veldig godt...... bortsett fra selve elva, som for meg ser ut som røyk, ikke vann.

Veldig dumt, det der, for jeg sanser mystikk og trolldom fra mosen og trærene, og skulle så gjerne hatt elva naturlig, også.

Gleder meg til å se flere bilder fra deg!

Hilsen
Wenche Irene
Avsluttet .
+3
Magisk. Utrolig kult med motlyset som skaper dybden.
Jeg liker 30 sekunders vannet c",)
mvh
Stian
Avsluttet .
+2
God kveld

Dette er vannvitig bra.Lage naturkunst liker jeg.Komponere bilde etter egen smak.Liker elva med den lange lukkertiden.Flott skarphet og nydelige farger.Litt lys himmel er det , men det skjenerer ikke så mye.

MVH
TGM
Avsluttet .
+1
Flott tereng. Enig i at det er brukt for lang lukkertid - vannet ser ikke ut som vann lenger.
Robert G.

Så gøy og få så mange forskjelige meninger om bilde, jeg er enig med dere at lukker tiden er lang... men det var tatt september i fjor, seint på ettermiddag veldig lite lys og inne i skog... jeg var bestempt på og bruke høy f number, vile abselutt ha skarp bilde... bilde har jeg faktisk blitt gladere i med tid.har prøvd a få vekk blåfargen.. men took bilde i j-peg :-( nå brukker jeg altid RAW.

Takk for gode tilbakke meldinger
Avsluttet .
+2
Dette synes jeg er en kjempe bra langekspånering. Liker den spesielle effekten du har fått til. Er enig med kutting i top, men bare bitte litt ( for å fjerne litt av det lyse ). Med det utstyret du brukte er dette veldig inponerende,synes jeg. Stå på.
Mvh Lars
Bjørn H.

Bildet er jo fint.men vannet er ikke perfekt

mvh. Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu