Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-22 21:39:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Avsluttet .

Hei. Jeg må bare si at dette var utrolig pent!
Du har fått til en herlig høststemning her, og fargene komplimenterer hverandre godt. Det var stilig med de dramatiske skyene også. Jeg har ingen innvendinger om hva du burde gjort bedre, for dette synes jeg satt perfekt.

Mvh. Emil
Tom T.

Flott bilde fra Goksjø, for det er det? Liker hvordan du har komponert bilde.Flott med den litt triste opplevelsen av dette bilde.

TomT
Erik L.

Synes bildet har god dybde og formidler en slags melankolsk høststemning. Flotte farger og god skarphet. Jeg synes kanskje det ble litt mye gress og "grums" nederst i bildet og lurer på om det hadde vært en ide å kutte litt nederst, men ellers er bildet velkomponert.
mvh. Erik
Thorbjørn R.

Enig i et lite kutt nederst. For øvrig en fin høstskildring. Jeg synes komposisjonen fungerer bra, med de to båtene og kanalen i midten som naturlige blikkfang. Grønnfargen er spennende. Selv om du formidler en litt dyster høststemning, synes jeg at gjengivelsen stedvis blir litt mørk.

Mvh Thorbjørn
Stian H.

Hei.

Mørk og dyster skildring av høsten du presenterer her, men det er flott at du lykkes å frembringe slike følelser:-)
Grønnfargen i vannet gir meg assosiasjoner til algeoppblomstring/overgjødsling/forurensing, og blir ytterligere forsterket av det dystre uttrykket til den slitne båten.

Likte dette.

Føler meg ikke helt sikker på himmelen. Skyene er flotte og dramatiske, men det er fraværet av farger som ikke går helt hjem hos meg. Ikke vet jeg om en svak farge ville gjordt seg, eller om hele bildet skulle vært s/h. Grønnfargen er viktig for stemningen, så jeg blir ikke engang enig med meg selv:-) Nå ble du sikkert veldig mye klokere på hva jeg mente!

Bra jobbet er dt uansett,

Stian
Håvard F.

Liker bildet ditt Marit... Ja jeg ser hvor det er;-)

Stilig med regnbygene som truer i bakgrunnen. Fint komponert.

mvh
Håvard
Ingunn T.

Fint lys du har fanget på en grå dag. Godt vinklet motiv. Tror også utsnittett fungerer - litt usikker på den høye himmelen, men det er muligens det beste. Du har nok prøvd litt ulike beskjæringer kan jeg tenke meg.

Mvh Ingunn Teigen
Marit O.

Tusen takk skal dere ha alle sammen:)
Tom:Goksjø er rett!
Erik og Thorbjørn, enig at en liten beskjæring i bunnen hadde ikke skadet,takk for kritikk!
Stian:Selv liker jeg himmelen her,men mulig du har rett ikke lett bestandig og ta et valg:)Takk for din mening uansett!
Ingunn:Kom nok frem til at dette var det beste:)
Takk igjen folken`s,setter utrolig pris på deres meninger!
Mvh Marit
Eli R.

For meg hadde et lite kutt både oppe og nede gitt et renere bilde.
- Eli
Magne R.

Jeg for min del plages ikke av den nedre delen av bildet, men heller av at du har delt bildet på midten, altså skilt himmel og hav midt i bildet.

Litt mer mot 3. dels deling ser stortsett bedre ut.
anders s.

her har du formidla en dyster høststemning på en flott måte
ha en flotters kveld videre marit:-)
mvh anders
Line M.

Herlig stemning og nydelige farger. Et ørlite kutt i bunnen, det er det hele. Himmelen synes jeg er flott. Virkelig vakkert!
Mvh
Line :-)
Øyvind S.

Dystert og samtidig flott formidling.. grønnfargen i vannet og himmelen hjelper godt til her.. bra..
v2 for meg..
Øyvind
Adrian Dyrhaug G.

Hei Marit!

Et stemningsfullt og vakkert bilde av båtene ved tjernet! Likte det trolske lyset samt de varme oog høstlige fargene. Artig at himmelen er så grå som den er, skapte virkelig dramatikk i bildet.
Båten nærmest kamera er meget godt plassert i bildet og bidrar til en utrolig god komposisjon. Utsnittet er også velvalgt og passer godt til motivet. Likte dette meget godt Marit!
Stå på videre!

mvh Adrian Grande
Avsluttet .

Hei Marit
Ja takk til v2. Et meget delikat bilde, hvor jeg nesten for følelsen av at det kommer ut av skjermen.

Det er det gode lyset og de truende skyene som spiller så fint på lag her, og som du utnytter så godt.
Fint motiv, og jeg er så glad for at det ikke finnes noen røde blåser eller diverse ting som mange ganger ligger å slenger rundt en fortøyd båt.
Derfor blir det så rent og pent og malerisk å se på.

Meget bra
mvh arild
Wictor T.

Hei Marit!
Jeg velger helt klart vr.1 av de to. Fordi dette bildet bør (etter min mening) rammes inn og henges på en vegg. vr1 gir rom for signatur nederst til høyre og jeg opplever en bedre dybde i bilde. skulle jeg pirke på noe ville jeg hatt ørlitte granne mere bilde på høyresiden -spesiellt bak den lille båten, fordi ved en innramming ville det forsvunnet noe av bildet, og dermed blitt noe trangt, tror jeg.
Mvh. Wictor
Marit O.

Tusen takk til dere siste for fine kommentarer til mitt bilde!
Arild,jeg er også glad for at det ikke er noen røde blåser:)
Wictor,takk for at du likte versjon 1,grunn til at jeg ikke har mere med i høyre side er for at det var så mye forstyrrende ellementer der og ville ødelegge motive mitt!
Ha en fin helg folken`s!
Mvh Marit
Odd E. k.

Hei Marit!

Flott motivet der det høstlige preget er godt presentert. Fine farger og en god skarphet, noe som fremmer godt detaljene.Liker godt motivet der stillheten har senket seg over naturen, bare vinteren venter. Flott fanget Marit!

Ha en fin kveld!

Mvh

Odd E.
Tone A.

Hei Marit
Her er det hausten som rådar med den regntunge og ganske dystre himmelen, kor båtane ligg mest omfavna av det høge sivet. Er dette verkeleg ein sjø? Her er det haustfarga siv som gir meg også ei kjensle av vatn.
Fin forgrunn med hausttona blad som lyser opp mot den mørke bakken. Om båtane ligg forlatte, så gir all vegetasjonen som flyt minne om dagar fulle av vind. Det er mest som om sivet vil om bord på båten i forgrunnen, som tydeleg er prega av elde.
Det grøntona vatnet med lysrefleksjonar gir flott kontrast mot det bruntona landskapet.
V1 likar eg best kor forgrunnen får dominera bildet mest med hausten sine herjingar mot det stille vatnet med lyset.Flott dybde med det haustona landskapet som fortset bakover.
Eit nydeleg haustbilde kor du har fanga ei stille stund før neste regnbyge er i gang.
:) Tone


Marit O.

Odd og Tone,takk for hygelige kommentarer
til mitt bilde.
Tone,dette er en nokså stor inskjø som ligger mellom Sandefjord og Kodal,men det sier sikkert ikke deg så mye ;)Det regnet når jeg tok dette bilde!
Mvh Marit
jan-erik n.

supert enkelt og greit.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu