And justice for all
Det skal velges ny diktator i De Forente Galskapens Stater om kort tid. Gjennom dette bildet forsøker jeg å gi uttrykk for hva jeg føler i forhold til amerikanernes framtog i verden, hvilken innstilling de har til andre og hva som blir igjen når de har ankommet. En brent jord under det amerikanske flagget, død og ødeleggelse, både for de skyldige og de uskyldige.
Utstyr
  • Canon EOS 40D SLR
  • Canon EFS 17-85mm 4-5,6 USM IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torbjørn V.
Det gir meg ingen følelse av hva du føler...

Mvh Toby
Jarle H.
Det er jo mere synd for deg "toby" enn det er for meg. Hvis din evne til å lese symbolikk ikke er mere utviklet enn kommentaren din gir utrykk for, så er det du som sliter, ikke jeg. En annen ting er jo din ignoranse ovenfor hvilken trussel amerika med Bush i spissen faktisk representerer. Men, men, det er jo bare bilder. Hadde vel lite for seg å legge dette bildet ut under bildekritikken, eller kanskje er det slik at du burde skjerpe kommentarene her inne. Jeg tror du har missforstått en hel del "Toby", synd for deg.

mvh Jarle
Torbjørn V.
Jøss...det var da ikke måte på "Jarle". Problemet er vel at det er din symbolikk som ikke fungerer...hadde den fungert hadde jeg skjønt hvor du ville hen...for meg ser det ut som platecoveret til 'Osama Bin Laden Danseband'


"En annen ting er jo din ignoranse ovenfor hvilken trussel amerika med Bush i spissen faktisk representerer." Hvor har du det ifra? Jeg er ikke ingnorant overfor den trusselen i det hele tatt. Her må du skjerpe deg "jarle"

Mvh Toby
Helge R.
jo da, spennede effekter, bra fargebruk. Litt konrabeskjed med blikket og stjernene.Jeg liker tegneserieeffekten
:)Gorm
Torbjørn V.
Ok, det var lett for deg å avfeie min første kommentar. Men jeg synes det er rart at når du først fyrer løs med storkanonen ikke ser om du treffer mål eller ikke...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu