"Krøller"
Scannet dias
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet dias
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anders s.

god kveld svend
synes at dette ble et spesielt bilde som skiller seg ut i mengden
føler jeg ikke har så mye kompetanse på denne sorten bilder,så jeg kommer ikke på noe spesielt konstruktivt å komme med her
mvh anders
Tove H.

Bildet er tidløst og bra i s/h. Krøller i håret - krøllete kjole. Hardt lys framhever krøllene og kontrastene. Litt for hardt lys? Kaster ut tanken og vet ikke svaret. Fine "krølleborder"/utskjæringer på møblene også. Her kan vi trygt snakke om gjentagende former! Herlig bilde!
Hilsen Tove
Ann T.

Liker mye i dette. Det er en sart stemning i bildet som fanger min interesse med en gang. Posituren og komposisjonen er meget bra. Jeg er litt mer usikker på de overeksponerte områder på kjolen hennes.
Mvh. Ann
Tom T.

Liker det gjentagende i bilde. Er det noen som ikke for det som de vill, ikke lett å være liten noen ganger:) Kunne ønsket å sett noe av ansiktet, hadde gjort bilde bedre.

TomT
Marit O.

Hei Svend!
Liker hvordan bilde er bygd opp her av krøllete hår krøllete kjole og utsjæringene på benk,men syntes lyse på kjolen er litt hardt og tar litt oppmerksomhet,jeg persjonlig ville dempet lyse.Bra utnytelse av former og fint komp.Her ønsker ikke du og få frem ansikte men gjentagelse av former,noe du har lykkes godt med!!
Ha en fin lørdag!
Mvh Marit
Silje S.

Dette bildet synes jeg var vedig pent! Fin stemning, og lyset faller fint på håret til jenta. Jeg ville også ha dempet lyset litt på den hvite kjolen, men ellers veldig fint. :)
Mvh Silje

Anette O.

Du har flotte stemninger i bildene dine! Herlig komposisjon, og jeg liker de gjentagende formene her. Liker den litt harde kontrasten.

Anette
Svend Wiig L.

Hei alle!!

En generell kommentar: Takker så mye!!

Den lyse kjolen er faktisk dempet endel men har lagt ut feil bilde....!

Blonder, krøller og utskjæringen i benken, var det jeg ville få frem...noe som dere også nevner!
Takker!!

Mvh Svend
Henriette H.

Kjempenydelig! Likte tittelen, enkelt å greit det som er ;) ser litt ut som et maleri!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu