Siste bad, anyone?
Så nært vi kommer "storm" i Oslo. Man går normalt tørrskodd til plattformen når man vil bade på Huk.
Fascinert over at nesten ALT av farger er borte (uten noe triks på PCen).
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma 17-70
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Lukker1/1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Truls L.

Dette likte jeg. Flott sløring i sjøen og flott stemning :)

Mvh Truls
Avsluttet .

Hei,

Dette likte jeg enda bedre ja. Rammen rundt passer godt til.

Mvh

Wilko
Per B.

Hei!
Mye dramatikk i dette bildet, som er særlig flott for de av oss som kjenner Huk. Passe lang lukkertid som er kort nok til å få detaljene frem, lang nok til å vise det dårlige været. Bebyggelsen på Nesodden i bakgrunnen, som kommentert på Bildekritikken, plager ikke meg, til det er avstanden for stor. Men ett lite gult lys til venstre for kjettingen kunne kanskje ha vært fjernet, for jeg merker at jeg stopper opp ved dette punktet, enda det er så mye annet spennende å granske i bildet. Men hvis noen nå beskylder meg for å være pirkete, så ja, jeg kjøper den :-)
Bra bilde!
Hilsen Per
Kjartan Nielsen F.

aiai.. flotte toner og dramatisk og flott sløring i bølgene. Tror bildet hadde vært bedre uten badeplattformen, men det er jo ikke så mye å gjøre med. Godt formidlet høstvær.

K
Tone A.

Hei igjen
Nå har eg samanlikna versjonen din på BK av det same bildet med den konklusjonen at kuttet i forgrunnen,ga ei god forbetring.
Dette bildet har eit enda meir tyngre uttrykk, kor stormen sine herjingar på sjøen og den dystre himmelen kjem flott fram. Men likevel synes eg at versjonen på BK hadde litt betre kontrastar, litt meir lyse tonar på sløringane.
Her er det flott sug i bølgene både mot høgresida og rundt badeplattformen, er det både sjøsprøyt og bølger som bryt.
Nesoddenen med sine bygningar plager heller ikkje meg, lyspunktet er nevnt.
Elles er det flott at det er eit lettare skydekke over badeflåta med skilet og kjettingane som ligg uti den frådande sjøen, som ei påminning om sommaren sin idyll.
Mørke tonar på sjøen bak med ein bua horisont forsterkar sjøen sine krefeter. Hadde ikkje bølgenene ved plattforma hatt desse mørke grøntonane kunne ein mest trudd at det var i gråtonar, som også hadde vore eit forsøk.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu