Høst
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-28 00:44:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350261} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Pål R.
Liker dette. Litt road movie. Litt mer kontrast ? Litt tettere crop på høyre side ?
Solveig S.
Prøvde ut forslagene. klarer ikke bestemme meg for hvilket jeg liker best. Er egentlig stor fan av harde kontraster, men syntes d funka ganske bra me et litt nedduset look på dette bildet. Kan være jeg er litt påvirket av Masimo Lardini (nettopp vært på workshop med han serru).
Tor B.
Et fasinerende og spennende bilde. Refleksene i rutene, tape restene, hva gjør hun der, hva venter hun på, ser hun noe(n), er hun innestengt? Den softere original versjonen foretrekkes. -Tor
Torgrim L.
Versjon 1 er meget bra!
mvh Torgrim
Stephan T.
Stilig og originalt portrett.Liker dette godt og slutter meg til Påls forslag til cropping. S/H gir også her et ekstra rom for tolkning. Stusser bare litt over tittelen "Høst" - spesielt når søkeordene "sol" og "sommer" er tatt med. Bekledingen samsvarer etter min mening bedre med sol og sommer, men "Høst" gir kanskje mer spillerom for tolkning? Uansett ikke så viktig:-) Keep up the good work.
Solveig S.
Hehe, ja der sier du faktisk noe. Søkeordene poppet opp av seg selv fordi bilde er tatt på samme location som et annet bilde jeg tok i sommer, å så tenkte jeg ikk mer over d og lot d stå. Er enig i at bildet kanskje har mer sommerpreg over seg, men det er tatt i høst, så derv navnet. Jeg syntes d er grusomt vanskelig å navngi alle bildene mine. tar gjerne imot forslag til navneendring!
Anna K. S.
Likte at bildet er beskjært slik at det følger bilderamma! Ho har eit ganske ubestemmlig uttrykk - Faktisk heilt utrolig uleselig! Vinduet rammar det heile inn veldig godt.
Kjetil K.
Lekkert i massevis! Det mest spennende høstbildet så langt.. Store rom for tolkninger! Dette liker jeg! :)

-Kjetil-
Roy Arne K.
Dette var et utrolig «rått bilde». Jeg liker versjon 2 - da jeg synes dette bilde trenger den hard/råheten du får frem her.
BRA!!!!!

Mvh rak
Solveig S.
Tusen takk :)
Ingolf s.
Dette var inspirerende!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu