• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-30 18:57:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350487} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjetil D.
Tja, komposisjonen faller ikke helt i smak. Men tanken er absolutt god.
Anne Ø.
Blei artig dette, fint i sv-hv.
Blei litt vel langt unna fuglene synes jeg.
anders s.
dette ble et artig bilde med litt symbolikk
her føler jeg at både fotografen og fuglen går sine egne veier
annerledes og spesielt bilde
mvh anders
Per Harald G.
Ja, her går både fotograf og fugl sine eigne vegar. Korleis det går med fuglen, veit eg ikkje, men fotografen syns eg har kome godt i frå det!

Artig, og spennande komp.(Litt støykorn enkelte stader på skyene.)
Vidar A.
Jeg likte ikke komposisjonen, og syntes det er litt mye støy i skyene. Jeg vil nærmere..... Men av en eller annen grunn så blir jeg betatt av bildet. Jeg klarer ikke å se bort. På tross av de tingene jeg har nevnt så mener jeg fotografen har gjort en meget god jobb. Klarer fortsatt ikke å se vekk fra bildet :)
Avsluttet .
Exactly.., komposisjon slik det skal være med dette motivet, og hvem bryr seg om litt støy, det er innholdet som teller. Avstanden til fuglene er helt grei, nettopp den beskriver det store rommet "himmelen" og den lange reisen fuglene har foran seg. Den nølende som sitter igjen og lurer litt gjør bildet. Godt fanget!

Mvh KjellH
Odd Tore S.
Fuglene flyver i flok, når de blir mange nok.
Hvorfor er ikke etternøleren med?
Det har vært mange diskusjoner i pressen som passerer i revy når jeg ser dette bildet. Det er ikke greit å være annerledes eller føle seg annerledes. Derfor har bildet gitt meg noe, og det er det viktigste ved et bilde.
Teknisk og kompmessig kan det vel diskuteres. For min egen del skulle jeg gjerne hatt flokken litt høyere og ikke så kuttet, slik at den ble mer en flokk og ikke starten på en uendelig masse. Men dette er helt underordnet i forhold til at du så et motiv og utnyttet muligheten.
Odd Tore
Torild H.
Nøleren vert sitjande igjen for ei stund, men går vel ikkje lang tid før den heller finn seg ein flokk og ... stikker til syden.
Temaet -ein mot mange- er jammen godt illustrert her, og forsåvidt uvesentligt for min del, i alle fall, å veta fugle art her, så ... nært nok for meg.
Torild
Tove H.
Flott illustrasjon av den ene og de mange. Situsjonen er bedre enn komposisjonen, men dette liker jeg uansett! Gir mange tanker, dette!
Hilsen Tove
Asbjørn M.
Takker for kommentarer!
Mange forskjellige tolkinger her.Bra det.
Hadde vert fint om det hadde blitt forklart
hvorfor komposisjonen ikke er bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu