Hildegunn
Utstyr
  • canon eos 300
  • -
  • Blender-
  • Filmtypeilford delta 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anders J.

Spännande och snyggt perspektiv med ren och lugn bakgrund. Bilden är dock lite oskarp samt att en upplättningsblixt hade gjort ansiktet mer framträdande.
Bjørn J.

Et fint og gåtefullt portrett. Hva holder hun på med, hva ser hun på? Jeg er ikke enig med deg med bruken av bildeflaten, synes ikke det negative rommet harmonerer med det positive. Bildet er for grått og kontrastløst presentert.
Aril T.

Bra! Spennendes positur som ser naturlig ut. Jeg liker komposisjonen; litt skråstilt og plassert ut til sida. Men som AJ sier, en innfyllingsblitz hadde hjelpt på.
Kari Grethe R.

Takk for hjelpsomme og hyggelige kommentarer :) Skal nok en tur i mørkerommet og jobbe mer med det.
Erik G.

Bilødet er fint, om enn litt uskarpt. Jeg synes du har en fin balanse i posituret.
Erland P.

En gor placering af pigen,men prøv at spejlvende billedet så pigen ser ud til højre,kopien står lidt gråt,men ellers et dejligt billede.
En dansk fotoven
Carsten A.

Som Bjørn J. Her er bakgrunnen (det negative rom) et område vesentlig lysere enn motivet (det positive rom). Rent billedmessig er det en vanskelig situasjon, og teknisk fører den lett til overstråling (ikke minst om et zoom-objektiv er brukt), med tap av kontrast og billedkvalitet i hovedmotivet som følge. Bildet er en god del mer uskarpt enn det en skulle vente med et slikt statisk motiv. Dermed kommer mange av de fine kvalitetene i dette bildet ikke til sin rett. Utfyllingsblitz kan selvsagt benyttes, men dersom ''utfyllingen'' får nevneverdig virkning kan belysningen fort virke kunstig. En meget bedre løsning er en annen bakgrunn, som ikke spriker så sterkt i lysnivå i forhold til hovedmotivet.
MVH CA
Åse G.

Motivet og komposisjonen er flott. Og det tekniske har du jo fått masse kommentarer på allerede; kunne nok ha vært bedre/gjort annerledes. Lykke til - hilsen Åse
Kari Grethe R.

Erland: Hvorfor skal jeg prøve å speilvende bildet? Hva vil det gjøre med bildet/komposisjonen? Skjønner ikke helt poenget med det.
Mari G.

Jeg synes dette er et kjempe flott bilde, jeg!!
Birna R.

Utmerket. Ansiktsuttrykket og øynene til modellen løfter det hele opp.
Trond C. R.

Liker bildet ditt, mitt umiddelbare intrykk er at dette skulle vært brukt som en ilustrasjon til en av Lars Saabye Christensens romaner Beatles eller BLY.

Modellen kan være knipset i det man er i ferd med å bryte opp etter en dag på stranda og at Hildegunn er en den peneste jenta på stranda. Jmfr. gutter i tenårene og sommerforelskelser osv.

En ting er ihvertfall sikkert modellen er veldig pen, avslappet og naturlig.

Det scanning-tekniske kommer nok etterhvert, stå på !

Trond
stian w.

Bra bilde av en veldig pen jente..
Synnøve S.

Kjempestilig bilde!
Bra komposisjon, men hadde likt hvis jeg kunne sett ansiktet til piken klarere.

-Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu