Tatt fra toget på vei inn til Delhi.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-01 23:01:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot G9
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jonny S.
Hei. godt bilde, fortellende, må stoppe opp å tenke litt her. Du har jobbet litt i etterkant som gjør seg veldig bra. Godt jobb, Jonny
Steinulf L.
Nærmest episk fremstilling. Flott.
Stine J.
Et øyeblikks innblikk inn i en annen kulturs "bakside". Fortellende og bra.

Litt blasst, som kanskje kommer av for mye bruk av shadow/highlight? Men bevares; det ødelegger ikke fortellingen.

mvh Stine
Line F.
Dette var et sinnsykt bra bilde, nesten som et uvirkelig gammelt slitt maleri. Bra jobba:)
Bente K.
Et tankevekkende og godt bilde fra en hverdag i en annen kultur.
På det lille bildet så det ut som et maleri, men det store bildet blir litt blasst. Er det etterarbeidet? I såfall har kanskje dette bildet et forbedringspotensiale med en ny runde i PS.
Thea S.
Et veldig fint bilde! Litt enig ang at det ser litt blasst ut, men ellers likte jeg det kjempegodt!
Tormod H.
En sterk fortelling med masse inntrykk fra en hverdag som vi ikke så lett kjenner oss igjen i. Bøtter i sink, plast og krukker i keramikk er det de har fått med seg i ren desprasjon under flukten. Godt dokumentert.
Knut R.
Godt bildeinnhold/historiefortelling :)

Men teknisk? Hvis det er behandlet for å se ut som et maleri, så må jeg innrømme at jeg personlig ikke liker effekten. Hvis det ikke er behandlet, så er det groteksk mye støy og merkelig kontrast i bildet - tyder på seriøs feileksponering som så er forsøkt rettet opp i bildebehandlingsprogrammet. Sorry, synes ikke det funker (teknisk altså).
Aslak O.
Tar til meg den, Knut! Synes selv det var i dårligste laget (teknisk) for å legge ut. Men gjorde det allikevel fordi jeg (som de andre her også påpeker) synes det forteller en del. Bildet er helt "ihjælskrudd" -har forsøkt meg med det meste. Var i utgangspunktet fullstendig undereksponert. Noen bedre..? Legger ut originalen som versjon to hvis noen har lyst på utfordringen.. Ellers takk også til dere andre for tilbakemeldinger.

Aslak
Knut R.
Har tittet på orginalen, men tror ikke det er stort å gjøre med den utover det du allerede har prøvd deg på - å lysne det. Mulig en virkleig dreven photoshopper kunne tryllet frem noe annet rent farge- og kontrastmessig, men bildet fremstår også som en smule uskarpt, og det er det lite å gjøre med.

Men det var det tekniske - og den mest uinteressante delen av dette bildet. Det er, etter mitt syn, et fremragende reportasjebilde som forteller en sterk historie. Derved blir det også et sterkt bilde, totalt sett. Og det er en god påminnelse om at et godt bilde ikke nødvendigvis handler om teknisk flinket, men om et godt blikk og evne til å fange øyeblikk som fortellende helheter.
Benjamin A.
Likte originalen best, synes faktisk den sterke støyen var skikkelig stilig. Ser kanskje ut som en illustrasjon eller et gammelt bilde, vanskelig å sette fingeren på det.

Synes det skulle vært rettet opp så søylene ble loddrette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu