Lalibela, Etiopia
Bildet inngår i albumet scenes from ethiopia -
Utstyr
  • Nikon D80
  • 17-55 mm 2,8
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Svart/hvitt-tonene er meget meget herlige her. Rett og slett nydelige. Rent komposisjonsmessig synes jeg duhar tatt med for mye. Gir litt assosiasjoner til turister som står foran Stortinget eller Nationaltheateret og tar bilde av sin reisevenn - med det formål at både personen de tar bilde av og hele bygningen skal være med i det samme bildet. Her tror jeg du kunne gått veldig mye nærmere og allikevel fått med tilstrekkelig av bygningen til å få satt mannen på trappen i et miljø.
Thomas R.
Jeg er nok uenig med TN her, synes du har valgt ett bra utsnitt. Jeg synes ikke alltid man kan følge regelen om at hvis bilde ikke er bra nok har du ikke vært nærme nok. Godt bilde, mye fin struktur og godt s/h arbeid.
Erik J.
Utsnittet er bra og formatet velegnet,gir absolutt et fint miljø, hvor personen krydrer. Dette gir seg ikke ut for å være et portrett, situasjonen er fanget med fin diskresjon.
Avsluttet .
Selvsagt mente jeg ikke at det måtte være et "portrett". Det finnes en mellomting.
Anette O.
Takk for tilbakemeldinger! Jeg ser poenget ditt, Tommy. Her ville jeg egentlig gjøre noe litt annerledes, siden jeg har en overdose portretter i samlinga mi. Samtidig ville jeg ha med de fire korsene, linjene etc, og det spesielle bygget, mer enn selve mannen.

Mannen er prest og jobber i kirken, og er ikke min reisevenn;) Men jeg ser poenget, og humret da jeg leste dine turist-assosiasjoner :)

Anette
Aina s.
Et herlig bilde på alle måter. Utsnitt, komp, sh og alt stemmer. Får ingen turistassosiasjoner, men derimot et reiseskildringsbilde i veldig høy klasse. Liker skjevheten i bildet og uthevingen av mannen mot bygningen. Korsene og resten av bygget må være med slik du har valgt det. Inmari flott.
Mvh Aina
Yngve Sem P.
Flott utsnitt og utsøkte toner. Kan ikke helt fri meg fra tanken på hvordan resultatet hadde blitt om du hadde skråstilt kameraet for å få bygningen helt horisontal. Samtidig er jo skråningen et solid aldringstegn, og autentisk ikke minst. Så, når jeg får tenkt meg om litt, må det vel være slik...
Morsomt med strøm/telefonledningene og den tilsynelatende moderne hengelåsen som bryter en ellers så gammel tidsassosiasjon. Veldig bra !
Svend Wiig L.
Hei Anette!

Mystisk stemning der murveggen og korsene blir fremstilt på en spennende måte!
Det at bygningen ser skjev ut blir jo litt spennende!
Ser at veggen til venstre er loddrett samt enkelte av trappetrinnene er i vater....!

Personen lyser opp og kan da se ut som han smiler....!

Personen og trappa er riktig plassert i bildet og er inngangsbiletten til .....ja, hva det nå kan være!? Kirke ja! Vil han lure deg osv.

Igjen kan jeg like dette bildet fra deg Anette!!
Noe utenom dine ellers fortellende portretter!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu