Fredrik Austbø Lipslide
Stavanger Kiden Fredrik Austbø Leppesklir railen i Horten
Utstyr
  • Nikon f90x
  • Nikkor 50mm
  • Blender-
  • Lukker1/600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kim P.

Mye fine røde farge toner i dine siste bilder. Hvilken film bruker du? Bruker du no filter eller?

Synest bildet er pent, kanskje litt utvasket blå farge på himmelen. Et blå filter eller graderings filter (helst det siste) hadde gjort seg. Fokuset er bra, men dersom det var mulig kunne du prøvd å bruke en større blender så bakgrunnen ble mindre forstyrrende.

Kan jeg spør: bruker du negativ film og scanner papirkopier selv eller?
Petter H.

Timingen din her er bra, som den pleier.

Synes imidlertid at du har veldig blasse himmler på mange av bildene dine. Prøv å gjøre noe med dette ved enten filter eller andre eksponeringer. Vet ikke hva slags film du bruker, er det papirbilder kan du jo be laben kjøre de litt mørkere, eller rette dette digitalt etter du har scanna dem.

Fokusen er bra, men det hvite på reklamebannerne lyser veldig opp (overeksponert) og forstyrrer litt.

Håper ikke du synes jeg er for negativ, prøver bare å følge Kims eksempel og være så kritisk som mulig. På godt og vondt. Setter pris på om du gjør det samme tilbake.

mvh
phoel.com
Dennis L.

Jeg bruker bare Superia (Hakke mye cash) og jeg må innrøme at jeg ikke kan så mye om forskjelig bruk av Film (dette må jeg lære meg)

Og ja Kim jeg bruker negativ film å scanner in papirkopiene selv

Jeg har en elendig Scaner så jeg er aldrig like fornøyd med de scanna bildene som de orginale
Dette bildet er et godt eksempel på det, fargene blir også ganske fucka opp under scanninga

Dennis Lopez
Kim P.

Superia er en ok film det. Det koster egentlig mer for en superia+fremkalling, enn f.eks. sensia+fremkalling som er en lysbilde film. Du får selvsagt ikke papir kopien, den koster 9 kr. ekstra per. bilde, men jeg synest det er verdt det og jeg bruker mye den kompinasjonen. Men i det siste har jeg vært litt ''big spenda'' og kjøpt velvia og kodak ektachrome S som er meget gode lysbilde filmer.

Det med at scanneren fucker opp fargene kan jo gå begge veier...er det derfor bildet har en litt utvasket, burgunder rød farge tone? Synest det var litt spesielt og det fungerte bra. Det gjelder å tilpasse og kjenne utstyret sitt, hehe...
Avsluttet .

litt kjedelig contest-bilde..contest-park bilder blir svært sjeldent veldig bra, eller noe å vise fram på foto.no..egentlig.(ikke ta dette ille opp!)lit kjedelig bilde..streit lukker...frys bevegelsen, skater plassert i midten osv. eksperimenter litt(selv om contest bilder er og blir kjedelig)

mvh

omm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu