Nidarosdomen
Nidarosdomen en vakker høst natt.
Utstyr
  • canon eos 350d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ben B.

Fin komposisjon. Kunne sikkert med fordel brukt stativ. Så kunne du økt lukkertiden, satt laver iso og fått litt mindre støy.

Men bildet vekte min oppmerksomhet, og det er hakket viktigere enn perfekt teknikk :)
Ingunn Molden G.

Takk for konstruktiv kritikk og hyggelig tilbakemelding.
Avsluttet .
+1
Hei, Ingunn! Visste ikke at du var intressert i foto :P Jeg også la merke til bildet, og er forsåvidt enig med Benjamin. Stativ gir best resultat på nattfoto..
Ingunn Molden G.

hei Lena! hyggelig å se deg her. jah prøver meg litt da vet du. så får vi se hva det blir til. skjønner det dere sier med stativet.
Roy-Cato M.

Flott bilde! Noen ganger er det greit at det er noe støy i bildet. Gjør seg med månen høyt over tårnet, god timing der. Var selv på samme plassen for litt siden, men måtte gi opp pga alt for mye trafikk, hadde ikke tid til å vente til sene natten.
Mvh Rc
Eli S.

Hei, Ingunn.

Pent bilde av Domen dette. Er ikke spesielt opptatt av høy ISO og den slags.
Det som er synd og som ødelegger litt i mine øyne, er presenninger og stativer både på høyre side og delvis på øvre del av rådhuset.
Kanskje du kan prøve å gå innom porten til Domkirkegården neste gang det er fullmåne. Fullt mulig. Har prøvd det selv, men i dagslys.
Ha en fin fotodag.
Vh Eli
Ingunn Molden G.

Takker for tilbakemeldinger. Godt å få litt objektive meninger.

Eli: kunne sikkert blitt et bra bilde hvis jeg hadde gått nærmere, men jeg va litt opptatt av å få med høstfargene, og månen. vet ikke om det ville gitt der samme uttrykket hvis jeg hadde gått nærmere, men skal nok prøve det en gang også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu