Poseidons trident
Eksperiment...
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-05 14:56:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-06 10:53:05
    Versjon #3
Utstyr
  • D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Avsluttet .
Spennende:-)
Aner ikke hva du har gjort for å få det sånn men jeg syns det ble stilig.
Tenker automatisk på Pirats of Caribian,og de filmene liker jeg.
Tone
Tove H.
Jeg liker også Pirats of Caribian. Tusen takk for rask og positiv kommentar.
Hilsen Tove
anders s.
artig prosjekt dette her tove
likte dette godt
mvh anders
Per Harald G.
Får skikkelege drukningsfornemmelsar her. Ta det positivt, altså! Svært bra handtverk!
Torgeir Pande B.
veldig stilig!
Marit O.
Syntes du har lykkes
godt med og formidle Gud over alle hav
her Tove.Dette er Gresk Mytologi,mangler bare delfiner :)
Ha en fin dag Tove!
Mvh Marit
Ivar B.
Komposisjonen og innholdet er bra og spennende, men jeg faller ikke helt for blåfargen, den har en tanke for mye cyan i seg etter min smak. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Hva en kan få til med foto! Riktig spennende og "underholdene" motiv dette.

vh kjellh
Øyvind S.
Spennende tilnærming til havets hersker Tove.. synes de lyse feltene på hode og seil ble litt for fremtredene.. enig med Ivar ang cyan.. ellers er dette et bra stykke arbeid.. liker dette..
Øyvind
Leif Egil H.
Stilig bilde.
Avsluttet .
Tove! Du er dristig nå:) Dette ble jo skikkelig bra. Jeg tviholder på v1 fordi blått ikke ligger mitt hjerte så nært.
Men, nå må du komme opp og trekke litt luft, eller har du utviklet gjeller.
Et artig og snedig bilde som taler sitt eget språk. Nå kjenner jeg ikke så mange med slik flott høygaffel, men jeg er veldig nysgjerrig på hva du har gjort.

Bra dette Tove
mvh arild
Yngve Sem P.
Jeg blir også nysgjerrig, og synes du presenterer et drivende godt bilde her. Ser manipulert ut, men trenger jo ikke være det. Resultatet er uansett fortellende og treffende som hybrid til mytologi og moderne tid. Utbrente partier i vannet er skjemmende, men bruset gir sus til bildet. Vellykket, Tove :)
Helge R.
Artig effekt, masse gode historier i et bilde som dette, bra komponer.Jeg velger V1, det andre er alt for blått.
Per Einar G.
Dette ble spennende, liker bevegelsene i havet og poseidon, går for versjon 1 med lyse felt og det hele...kreativt og flott arbeid.

Per E.
Inger-Lise S.
Hei Tove! Din kreativitet lar seg ikke fornekte :-)
Og her er Neptun i sving.
Jeg vil likevel pirke litt...Fargene i både v#1 og V#2 har jeg litt problemer med..Cyan er nevnt. Jeg tror faktisk en mellomting mellom disse fargene kanskje hadde gjort seg..Vel, uansett føler jeg for å se dette fine,spennende motivet i en annen blåfarge..Det blå blir for blått, v#1 for lys til motivet..Men det er nå min mening da..

Inger-Lise :-)
Fred S.
Her er det mye jeg har sans for: Riktignok synes jeg at partiet mellom havguden og skipet blir litt ubestemmelig,noe av selve formen på skipet forsvinner der.Den mest utbrente "sirkelen" i venstre kant ville jeg ha pusset litt over ( regner med at det er ganske mye manipulasjon involvert her, uten at det er noe negativt når en først får det til å fungere)
Men ellers liker jeg bildet godt, både motivmessig, kompmessig, og som føde for litt tankeflukt. Fint med mast og "den tretannete" som parallelt peker i samme retning, og blir viktige i en komp som oppfatter som god, og Poseidon himself er det schwung over. Kjenner igjen indianeren din, men han gjør seg bra som havets hersker.
Fargen ? OK for meg, jeg har brukt/misbrukt cyenvarianter mer enn nok selv. Foretrekker den framfor den blå i versjon 2.
Tittelen er jeg ikke helt enig i. Tridenten er jo bare ett av flere elementer i bildet, noe slikt som "Poseidons rike" hadde vel egentlig vært bedre...( i den grad en skal henge seg opp i titler da)...
vh fred
Øyvind S.
Hei igjen, ser du har lagt ut flere valg nå,synes v3 ble best..
Øyvind
Tove H.
Tusen takk til hver og èn av dere som har kommentert Poseidon-bildet mitt! Flere av dere har reagert på for mye cyan, og blåfargen i v2 ble for blå (helt enig), så glad for at du Øyvind melder at du likte den mer dempede v3. Nå liker jeg godt cyan, men er enig i at v3 kanskje er vel så bra som v1.
Noen reagerer på utbrendte partier i vannet. Boblebruset inneholder utbrendte "prikker", men jeg har valgt å ha dem, fordi de gir liv. Under skuta har jeg fikset det utbrendte (sirkelen) før jeg la bildet ut. "Lyser" det for mye likevel....noen synes tydeligvis det...jeg får vurdere det litt til.
Bildet er resultat av et innfall som jeg så planla nøye i forkant. Riktig lys var en forutsetning. Det ble vannvittig mye arbeid, men spennende å utforske nytt.
At tittelen er i grenseland, kan jeg se. Men kan forsvare den ut fra at Neptun rører i havet med tridenten, så skuta får problemer og er i ferd med å forlise.
Takk igjen for all god respons, det er inspirerende!
Hilsen Tove
Odd E. k.
Hei Tove!
Et meget skummelt bilde igjen, der mannen med pilene er ute i hardt vær. Flott fremstilt der versjon # 3 ble den beste for meg. Liker godt komposisjonen, klarheten i motivet og det vakre lyset son fremmer stemningen. mMget bra dette Tove!!

Ha en rolig kveld!

Mvh

Odd E.
Tove H.
Flott å få positiv respons på treern, Odd! Ser du nevner klarhet og lys positivt, det gleder meg. Tusen takk for at du ville vurdere bildet!
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Veldig tøft. Spennende og annerledes. Ikke et bilde jeg har sett før, og et jeg vil huske.
V1 - takk.

StigB
Lars B.
Flott v3 - spesiell belysning og en brusende vannstruktur har du fått fram - blandet med mystikk og historie. Gratulerer med nytt kamera, Tove! Håper du ikke har hatt det under vann? ;o)

Hilsen Lars
Tove H.
Tusen takk for varmende ord, Stig Børre! Inspirerende!
Hilsen Tove
Tove H.
Tusen takk til deg, Lars! Kjekt at du likte bildet! - v3! Ja, jeg er kjempefornøyd med nytt kamera:)
Hilsen Tove
Liv F. D.
Hei Tove.
Her har du begynt med noe stilig og spennende. Liker strukturen på bildene godt. Selv om jeg er veldig glad i blått, likte jeg best #3 denne gangen.

Ha en flott helg!

mvh
Liv ")
Hans-Jørgen H.
Hallo i dypet!

Do you hear me Tove?
Makan til dramaserie skal man lete lenge etteer.....
Forstår at dine undersjøiske eventyr fortsetter i fullt monn.
Meget imponert over ditt mot og kreativitet og utforskertrang.
Stilig!
V1 for meg her!
Vær OBS for haiene Tove!!!!!!!!
En bekymra Tyrin.
Tove H.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger, Liv og Hans-Jørgen! Passer meg for haiene:)
Hilsen Tove
Thorbjørn R.
Forfriskende og kreativt.

Fin plassering av elementene. Jeg foretrekker fargene i v1,helt klart. God historie og solid håndtverk fra din side. Det eneste jeg stusser litt på, er "hetta" til Neptun.

Mvh Thorbjørn
Tove H.
Tusen takk for fin kommentar, Thorbjørn! "Hetta"? Det er håret som tydeligvis ser rart ut... tas til etterretning.
Hilsen Tove
Aina s.
Dette liker jeg godt, et veldig flott bilde. En bra "sus " over det. Neptuns størrelse i forhold til båten gir ham et guddommelig preg. "Hetta" ser ikke rar ut etter min mening. Så ikke annet enn hår jeg. Mulig det går an å flise på dette bildet, men helhetsinntrykket er bra, og jeg finner ikke noe å utsettte på det. Liker V1 best. Dette kan du sikkert eksperimentere med og ha i ulike farger.
Mvh Aina
Tove H.
Tusen takk, Aina! Godt å høre din oppfatning av håret, som jeg begynte å tvile på.. Lett å lage i ulike farger, men jeg liker originalfargen jeg også.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu