vinterdisco
Utstyr
  • Pentax K10 D
  • pentax FA 200m macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Andreas B.
Hei Magnar!

Et veldig tøft bilde. Kanskje dette er vinterens svar på regnbue? Nydelig fanget!
Kristin S.
Hei Magnar!

Hærlig vinterdicko dette:) Blikket flakker litt fram og tilbake på stråene i forgrunn, men her synes jeg ikke det gjør noe, det skaper bare en fin rytme og bevegelse i bildet. Nydelige reflekser i bakgrunnen. Annerledes dette:)

Mvh Kristin
Knut Georg F.
Kitch, avant-garde og abstrakt i samme setting - skikkelig opplevelse.
mvh Knut
anders s.
jada dette hadde jeg sansen for magnar
rene 80tallet dette her jo:-)
ha en flotters kveld videre
mvh anders
Fred S.
Vet ikke om jeg hadde tatt denne umiddelbart uten tittelen, men MED tittelen blir jo de tilfeldige stråene dansende vesener mot et kaleidosko av discolys. Morsomt, og kanskje også et innlegg i en eventuell debatt mot eller for bildetitler. Selv klarer jeg meg ikke uten (titler på bildene mine), andre mener denslags er overflødig....

vh fred
Line F.
Morsomt, her har du fått til noe man må ta en nærmere kikk på :) Bra jobba !
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg tror nok at jeg hadde opplevd bildet som dekorativt uten tittel, men med blir det mer humor. Danserne ser litt stive ut, men det er vel ikke å unngå.. Fine reflekser i spennende farger. Bildet skiller seg ut.

vh ingebjørg
Ivan H.
Hei,

Her er det nok refleksene som gjør mye for bildet. Stråene virker litt tilfeldig plassert i forhold til en enkel komposisjon. Ville forenklet bildet mye mer. Ville for eks fjernet de to nærmeste kvistene og den bakerste (til venstre).

Hilsen
Ivan Holmedal
Magnar B.
Takk for masse fin tilbakemelding! Skjønnar ikkje heilt kvifor rim lagar sånne regnbogefargar i sola noken stader, medan dei er heilt kvite andre stader, men det har sikkert med vinklar, form på rimet etc. Noken som veit?
IH: Med på tanken din, men er ikkje umiddelbart enig i løysinga di. Leita etter enklare former til forgrunn, men fann ikkje noko eg falt for, syns det var brukbar rytme i dette… men tar med tanken vidare.
Tove H.
Liker vinterdiscoen din! Stive og mindre stive pinner lar seg rive med. Her er kulissene så glitrende at det ikke gjør noe at stråene ikke har "pyntet seg". Morsom idè hvor bilde og tittel hører sammen.
Hilsen Tove
Avsluttet .
Vakkert...rim er jo også vann, i fastere form bare..så vinkelen er avgjørende ja...

T
Magnar B.
Takk til de to siste! TM: Virkar som det er meir fargar når sola står lavt på himmelen, då blir det kanskje lettare optimale vinklar, får ta dette med til eitt eller anna fysikk-forum…
Espen A. I.
Veldig spesiell denne saken. Liker godt fargene bakover, noe jeg ikke har sett før. Ellers er bildet kjedelig med kvistene i front, hva med kun refleksene?

vh Espen
Eva Marie P.
Eg likte dette, anderledes og stilig vinterbilde.
Refleksene er dekorative på sneen, kvistene ser lit slitne ut, må være for mye disco:O)
Kreativt dette.
-epl
Anne Ø.
Noe så artig og så dekorativt:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu