Svømmesnipe
Fyller på fugleserien min her på foto.no, art nummer 73 (inkludert ugleserien) er denne svømmesnipa. Legger ut to versjoner og hører gjerne hva dere synes.

Svømmesnipa er forholdsvis lettfotografert og morsom å jobbe med når man først finner den. Har både fluktbilder og paring i arkivet, men dette er artsportretter som jeg har plukket ut.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-07 18:29:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Sigma 300-800mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn H.

God kveld.
Kjempefin flotte farger,nydelig

mvh.Bjørn
Knut Børge S.

To severdige bilder av svømmesnipa dette her Kjartan. Liker nok versjon 1 best, der det er en ren og ryddig komposisjon og vakkert lys som skinner opp fjærdrakten. Versjon 2 er da også bra på sin måte, med litt mer miljø rundt fuglen.

Snakket med Bjørn Oddvar på telefonen idag, han nevnte noe om at du for ca 3 uker siden hadde fått noen gode bilder av brushaner og svømmesnipe, er dette et av de kanskje? Vi har planer om å kanskje ta oss en fototur i morgen, der han skal vise meg litt rundt i Steinkjer, og noen gode fotolokaliteter.

mvh Knut Børge
Marit O.

2 flotte bilder Kartan,fin skarphet i versjon 1
med litt mørkt på toppen av hode og spor rundt nebb og hode parti etter for hard oppskarping.Versjon 2 er også fin men ikke så detaljert som hv. samt at stråene tar litt oppmerksomhet,spes.det som er foran nakkepartiet.
Ha en fin kveld!
Mvh Marit
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Kjartan!

Et fasinerende og stemningsfullt lys inn på svømmesnipa.
Skarpt og teknisk bra.
Moro å studere detaljer i fjærdrakta så godt som her.

Trivelige kvellen i Trøndelagen!
Da venter vi i spenning på nr 74....
Hans-Jørgen.
ingebjørg fyrileiv g.

Dette er en fugl jeg ikke har sett så mye til, og den har virkelig gode farger. -Som du får fram veldig bra i et varmt og fint lys. Vannet rundt har fine bevegelser, og men de til venstre forstyrrer litt. Det er en vesentlig forskjell på versjonene, og v#2 når ikke opp hos meg grunnet blasse farger, lys, forstyrrende gress og støy. Gratulerer med dagen;)

vh Ingebjørg
Ole Martin D.

Dette er jo ein fugl vi liker Kjatan. Nydelig portrett og tar jeg ikke feil så er det morgenlys, flott lys uansett. Her e det vel hannfuglen som må ta seg av ruging og barn?
Ole Martin D.

KJARTAN, beklager.
Kjell Ivar Ø.

V1 Flott artsportrett i fint lys.
Mvh Kjell Ivar
Kjartan T.

Ser noen små tekniske rusk på versjon 1 jeg også, det er forøvrig bildet jeg liker klart best av disse. Takker for kommentarer og takk Ingebjørg :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu